Blogs

12 gouden tips voor een goede nachtrust

12 Gouden tips voor een goede nachtrust

Goed slapen is te belangrijk om aan het toeval over te laten. Naast een aantal vervelende neurologische aspecten verhoogt een slechte nachtrust o.a. overgewicht, depressie, diabetes, pijnperceptie, vaat-lijden, veroudering en vervroegde kans op overlijden. Kortom, een goede nachtrust is enorm belangrijk voor o.a. een goed herstel van ons brein en ons lichaam. Dit blog geeft je 12 gouden tips voor een goede nachtrust!

Lees meer »
Paniekaanval

Paniekaanval? 8 belangrijke tips!

Vier op de honderd mensen heeft wel eens een paniekaanval. Als je té lang en té veel mentale spanningen hebt ervaren kun je last krijgen van paniekaanvallen. Niet alleen een traumatische ervaring, ook stress- en burn-out kunnen een onderliggende oorzaak zijn van een paniekaanval. Bij een paniekaanval word je van het ene op het andere moment overmand door een heftige en intense angst. In deze blog lees je 8 tips om een paniekaanval beheersbaar te krijgen.

Lees meer »
Coachpraktijk Eindhoven Bijnieruitputting

Van Stress kun je goed ziek worden

Wist je dat je van stress goed ziek kunt worden. Niet alleen mentaal, maar zeker ook lichamelijk. Stress e/o burn-out dient dan ook altijd vanuit beide aspecten te worden benaderd voor een goed behandelplan. In onze reguliere gezondheidszorg ligt het accent vaak alleen op het mentale deel. In dit blog lees je alles over stress en ziek worden.

Lees meer »
Loopbaan Coaching | Coachpraktijk Eindhoven

Bezinning op jouw loopbaan

De huidige realiteit geeft ruimte voor bezinning en reflectie. Doorgaan op dezelfde voet is wat velen van ons niet meer willen. Ook de invulling van onze loopbaan schreeuwt om een andere manier van kijken. Bij dit thema begint alles met de juiste analyse gekoppeld aan jouw innerlijke drijfveren. Dit blog gaat jouw uitstekend helpen bij het maken van keuzes…

Lees meer »
Meditatie Training Coachpraktijk Eindhoven

Vitaler leven door meditatie

In het Verre Oosten is “vitaler leven door meditatie” al ruim 2000 jaar de gewoonste zaak van de wereld. Nu heeft ook de westerse wetenschap het effect van meditatie onderzocht. En wat blijkt? Meditatie is goed voor ons brein. Een vitaler leven door meditatie binnen handbereik!

Lees meer »
Meditatie Training Coachpraktijk Eindhoven

Is beter kunnen slapen jouw droom?

Dan is meditatie dé oplossing! 15 jaar lang was ik een slechte slaper. Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met Za Zen of zittende meditatie. Binnen 3-4 weken verbeterde mijn slaappatroon aanzienlijk!

Lees meer »

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!