Je vrij voelen
Jezelf kunnen zijn
Belemmeringen opruimen

Je vrij voelen en Belemmeringen opruimen

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Wil jij grip op jouw leven en in balans zijn?

Niemand hoeft er
alleen voor te staan

Mental Life Coach

Herken JIJ enkele gevoelens?

Heb jij het gevoel

niet meer lekker in je vel te zitten?

Heb jij het gevoel

niet meer echt gelukkig te zijn?

Heb jij het gevoel

meer grip op je eigen leven te willen?

Heb jij het gevoel

te verlangen naar positieve verandering?

Heb jij het gevoel

dat je moet kunnen zijn wie je bent?

Heb jij het gevoel

dat het je allemaal te veel is geworden?

Theo Collin: coach

Theo is Mental | Life coach, Leefstijlcoach en Vitaloog bij Coach Praktijk Eindhoven
“Als jij bovenstaande gevoelens herkent kan ik jou bij al jouw levens- en vitaliteitsvragen prima van dienst kan zijn. Niemand hoeft er immers alleen voor te staan! Coachgesprekken plan ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht.”

Wat ga JIJ bereiken met een Mental Life Coach?

Ieder coachtraject begint ermee om goed inzicht te krijgen in wat jij wilt bereiken of veranderen. We gaan onderzoeken welke thema’s hierbij een rol spelen. Benoemen wat jij nodig hebt of wat jou ervan weerhoudt om je doel te bereiken. Ik ga dan ook intensief met je in gesprek en goed luisteren naar jouw verhaal. Ik ben immers jouw spiegel, zonder enig oordeel.

Je gaat inzicht ontwikkelen om zaken of issues anders te benaderen of vanuit een ander perspectief te bekijken. Je wordt je bewust van gedrag- en gedachtepatronen die jou niet meer helpen. Je krijgt ook inzicht in diep gewortelde overtuigingen die jouw vooruitgang belemmeren. Weer positief en vol energie in het leven staan, je gewoon weer goed voelen, jezelf zijn en de negatieve spiraal doorbreken. Dat is wat jij met Mental | Life coaching gaat bereiken!

Mental Life Coach Theo Collin

Ruim belemmeringen op en voel je vrij

Theo Collin

Wellicht heb jij al te lang, te veel van jezelf gegeven aan anderen. Wellicht ben je een echte “pleaser” en ook daardoor minder toegekomen aan je eigen leven en keuzes. Wellicht spelen, zonder dat je dat zelfs beseft, onverwerkte thema’s uit het verleden of onderdrukte behoeften en gevoelens je parten.

Waarschijnlijk loop jij dagelijks tegen allerlei complexe situaties en problemen aan. Ervaar je steeds meer stress, moet je talloze beslissingen nemen en is er een continue drukte om je heen en in je hoofd. Natuurlijk spelen al deze thema’s een hele grote rol binnen je werkomgeving en bij de relatie met familie of vrienden.

Ik begeleid jou graag bij het opruimen van jouw belemmeringen. Je vrij en prettig in je vel te voelen is waar het hier echt om gaat.

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor de coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rusten vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren of een workshop/training volgen.

Coachpraktijk Eindhoven

Tarieven & Inschrijven

Ik schrijf me in voor *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.
NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat 4 - 6 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

CoachPraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!