Werk waarbij
je Helemaal
tot je Recht komt

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Compleet
Loopbaantraject

Bij een coach met ruim
15 jaar ervaring

Outplacement, loopbaancoaching, loopbaanadvies
en loopbaanbegeleiding in Eindhoven

Wat wil JIJ voor werk?

Zoek je meer uitdaging
in je huidige werk?

Zit jij nog wel
op de juiste werkplek?

Kost jouw werk je iedere dag veel energie?

Worden jouw talenten onvoldoende gezien?

Wil je jouw carrière
een boost geven?

Vind jij maar moeilijk oprechte werkmotivatie?

Theo Collin: coach

UNIEKE MOGELIJKHEDEN bij Register Loopbaancoach Theo
“Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional kan ik je bij al jouw loopbaanvragen prima van dienst zijn.  Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond kan ik je met alle afzonderlijke loopbaanaspecten ondersteunen. En deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten is uniek en bijzonder. Dat hebben niet zo heel veel coaches in huis!
Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière. Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht”.

Noloc

Neem regie over jouw EIGEN toekomst

Neem regie over jouw eigen toekomst

Neem regie over jouw eigen toekomst en kies voor een professionele loopbaancoach die je hierbij gaat ondersteunen. Een slimme investering die jou heel veel relevant inzicht zal geven en prima kan helpen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes.

Wij gaan samen op zoek naar een carrière of beroepsrichting die optimaal bij je past. Een richting waar jij je goed en succesvol bij voelt. Een nieuwe toekomst waarin jouw ambitie en talent helemaal tot z’n recht kan komen. Je kunt bij mij “integraal” terecht voor de unieke combinatie van loopbaancoaching, loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding.

Wat ga JIJ bereiken
met loopbaancoaching?

Als loopbaancoach ondersteun en begeleid ik jouw persoonlijke ontwikkeling. Een proces dat wordt ingezet om een voor jou wenselijke en duurzame verandering in je carrière te bevorderen. Je verwerft diepgaande persoonlijke inzichten die vaak “Eye Opening” zijn. Met mijn aanpak ga jij de juiste stappen zetten om weloverwogen keuzes te kunnen maken voor het vervolg van je carrière.
We gaan dit realiseren door gerichte gesprekken en het inzetten van passende oefeningen. Met behulp van het 4-Fasen Keuze Kwadrant Model ga je jouw carrière opnieuw inhoud en richting geven. Daarnaast hebben we ook de extra mogelijkheid om een TMA Professional Assessment Traject hierbij toe te voegen.

Onderzoek op een professionele
manier jouw loopbaan mogelijkheden!

Als loopbaancoach ben ik o.a. opgeleid tot geaccrediteerd TMA Professional. TMA is hét absolute topmodel als het om Nederlandse assessments gaat. Dit onderzoek gaat jou een perfect inzicht geven in o.a. persoonlijkheid, drijfveren, talenten en mogelijkheden. Ik begeleid je door jouw hele proces. Van analyse tot het uiteindelijke zicht op een andere carrière. “Eye-opening en Life changing” noemde een klant van ons dit assessment.

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Sandra Need

INZICHTEN en INSPIRATIE krijgen door zelfanalyse bij Loopbaancoach Sandra
“Als gediplomeerd en bevlogen Loopbaancoach, is het mijn missie om jou actueel inzicht in jezelf te laten verkrijgen. Jou te inspireren en wat dieper in te zoomen in wie jij bent en wat jij NU in jouw huidige levensfase écht blij maakt. Een baan waarvoor jij moeiteloos en energiek, elke ochtend jouw bed voor uitspringt. Dát gaan we samen onderzoeken! Wie ben jij en wat voor werk wil jij NU graag doen om werkplezier te gaan ervaren? In welke functie én werkomgeving kom jij optimaal tot je recht?  We kijken o.a. samen naar jouw persoonlijke (werk)waarden, jouw passie, huidige competenties en talenten? Ik zal je inspireren om vanuit een zo’n breed mogelijk perspectief naar jouw arbeidsmogelijkheden en volgende stap te laten kijken en wellicht nog een niet eerder onderzocht stuk van jezelf. Een duidelijke richting en doel zien, dat is wat jij wilt. Ik coach van maandag tot en met zaterdag, waardoor je altijd wel snel bij mij terecht kunt.

Tarieven & Inschrijven

Vink JOUW keuze aan *

NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat bij Loopbaancoaching 3 - 5 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!