Gratis kennismaking

Wil je weten wat de Epiphora Methode voor jou kan betekenen?

CoachPraktijk Eindhoven is gecertificeerd voor coaching en begeleiding van Epiphora Methode trajecten. De praktijk is gevestigd in de Porthos woontoren gelegen aan  het Winkelcentrum Woensel XL te Eindhoven tegenover het Catharina Ziekenhuis. Als je met de auto komt, is er ruim voldoende parkeergelegenheid bij het winkelcentrum. De CoachPraktijk ook uitstekend bereikbaarheid met het OV met een busstation, tevens uitstappunt WoensXL/Catharina Ziekenhuis, voor de deur.

De praktijk beschikt over een coachruimte en een aparte ruimte voor beoefening van de Epiphora Methode. Beide ruimtes ademen een sfeer van rust, warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Tijdens ons kennismakingsgesprek kun jij vanuit alle vertrouwelijkheid jouw verhaal vertellen. Ik sluit daarop aan met alle informatie die jij wilt weten over de Epiphora Methode.

KvK nummer : 17209550
BTW nummer: NL 8184.55.810.B.01

Wil je meer informatie over de Epiphora Methode en wat het voor jou kan betekenen?  Wil je hiervoor een GRATIS kennismakingsgesprek aanvragen? Of heb je een andere vraag aan mij? Vul dan onderstaande velden in en stuur je bericht aan me door. Ik zal dan zo snel als mogelijk reageren. Warme groet, Sandra

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!