Meer rust
Mentaal sterker
Lichamelijk fitter

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

MOOISTE GIFT VOOR JOUW LIEFSTE

Om samen te ervaren! Als je écht om iemand geeft!

Meditatie
Wat kun JIJ bereiken?

2000 jaar ervaring en wetenschappelijk bewijs

In Azië is meditatie al ruim 2000 jaar dé oplossing als je op zoek bent  naar meer rust, harmonie of innerlijk evenwicht. Inmiddels heeft ook  de Westerse neurowetenschap het effect van mediteren op je hersenen uitgebreid onderzocht. En wat blijkt? Door te mediteren stimuleer je op een positieve manier de samenwerking tussen je linker en rechter hersenhelft. Zelfs cognitieve veroudering wordt erdoor afgeremd. Meditatie geeft jou, naast heel veel geestelijke, zelfs een aantal lichamelijke voordelen.

De bewezen positieve effecten van mediteren

Meditatie Training Eindhoven

Van maandag t/m zondag

Tijdens onze meditatie training gaan we jou leren om op een verantwoorde manier een basis te leggen om thuis effectief te kunnen mediteren. Je kunt onze meditatietraining of workshop persoonlijk volgen of met z’n tweeën. Onze trainingen zijn volledig afgestemd op het drukke bestaan van de westerse mens. Wij plannen deze in van maandag tot en met zondag.
Meditatie Training Eindhoven

Krachtig hulpmiddel

Naast coaching hebben wij de persoonlijke ervaring dat meditatie een krachtig hulpmiddel is voor het bereiken van meer innerlijke rust, mentale weerbaarheid en lichamelijke vitaliteit.
Onze klanten ervaren meditatie als een belangrijke toegevoegde waarde voor hun leefstijl. Een “Life Changing” ervaring wordt het zelfs genoemd.

Meditatie en de Neurowetenschap

“Meditatie zou een vak op school moeten zijn” zegt neuroloog Steven Laureys tijdens een interview bij “Van Gils & gasten” op Eén in VRT News van 21 maart 2019. Hij licht verder het gunstig effect toe dat meditatie heeft op onze hersenen. In zijn boek “Het No-Nonsense meditatieboek” doet hij een uitgebreid verslag van zijn onderzoeksbevindingen.

Ook Dirk Geurts, onderzoeker van het Radboud UMC Centrum voor Mind-fulness, legt in een filmpje van ca. 6 minuten de positieve effecten van meditatie op ons brein heel helder uit. Al na 8 weken zijn de veranderingen in het brein zichtbaar en meetbaar.

Meditatie en het Resultaat

Aandachtsgebied
Psychische gezondheid
Sociale relaties
Arbeidstevredenheid
Mindfulness
Levensgeluk
Spanning – stress
Kracht – energie

Start
6,7
6,6
7,4
6,1
6,6
8,3
5,2

3 mnd
7,3
7,6
8,3
6,8
7,3
8,7
6,3

Deze cijfers zijn tot stand gekomen na een meting onder ca. 400 ZEN Meditatie cursisten
die zichzelf op betreffende onderdelen hebben gewaardeerd met een rapportcijfer.

“Leer denken wat je wilt denken.”
door Rients Ritskes ISBN: 9789056703479

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Coachpraktijk Eindhoven

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Wat ga je leren?

In 4 lessen gaan we je leren om effectief te mediteren. Tijdens deze lessen doe je de kennis en praktische ervaring op die nodig is als solide basis om effectief en verantwoord te mediteren. Al na de eerste les kun je thuis aan de slag. 

 

Onze training bestaat enerzijds uit actief samen mediteren en anderzijds uit een aantal theoretische én praktische onderbouwingen die je helpen het mediteren voor jezelf effectiever te maken. Je gaat ook ervaren wat mediteren jou gaat brengen en leren hoe je mediteren kunt gaan verankeren in je dagelijkse levensritme.

Ons 4-delig trainingsprogramma

Trainingssessie 1

Leren
Mediteren

Trainingssessie 2

Aandacht en
Verwerken

Trainingssessie 3

 Ademhaling en
Waarnemen

Trainingssessie 4

Wat jij op dit moment
nodig hebt

Extra trainingsoptie

Voor cursisten die behoefte hebben aan een diepere verbinding met hun partner adviseren wij om de meditatie training samen met de partner te volgen. De training kunnen we dan eventueel uitbreiden met een mooie Japanse theeceremonie en een aantal diepgaande verbindingsoefeningen.

Meditatie Theo Collin

ONZE MEDITATIERUIMTE

Wij mediteren in een speciaal hiervoor ingerichte meditatieruimte. Onze Meiso-shitsu ademt een sfeer van rust en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even achter je. De ruimte is ingericht om met maximaal 4 mensen te mediteren.

Jouw investering en kennismaking

Jouw tijdsinvestering bedraagt 4 lessen van ca. 2 – 2 ½ uur per les. De financiële bijdrage voor de hele training bedraagt € 695,- inclusief het benodigde lesmateriaal. Wij geven ook een individuele basisworkshop “Leren Mediteren”. Deze duurt ca. 2 ½ uur en jouw financiële bijdrage hiervoor is slechts € 195,-. Ongeacht welke vorm je kiest wordt bij een 2de deelnemer het genoemde bedrag met € 45,- verhoogd. Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particuliere inschrijvingen.

De betaling dient voorafgaand aan de training of workshop te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt hiervoor een digitale factuur.

Graag leren wij jou of jullie eerst kennen om samen af stemmen wat jij wilt bereiken. Bel of App ons o.v.v. “Meditatie training” of “Meditatie Workshop” op 06-29101949 of 040-2816855. Het inschrijfformulier voor de training of workshop vind je hiernaast. Na ontvangst wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

De trainingsmomenten worden altijd in goed onderling overleg afgestemd. Trainingen of workshops worden verzorgd van maandag tot en met zondag. 

Lees meer
Voor welke training wil je je inschrijven?
Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!