Heb je vragen of wil je meer weten over een onderwerp?
Stuur ons dan een berichtje

Meer weten?
Stuur ons een berichtje

Onze CoachPraktijk

Onze CoachPraktijk is gespecialiseerd in de coachgebieden stress, burn-out, mental | life en loopbaan begeleiding. Verder zijn wij geaccrediteerd om te coachen met behulp van de Epiphora Methode. Dit is een gerichte behandelmethode om onverklaarbaar uitblijvend herstel te behandelen. Hierbij kunt u denken aan aanhoudende klachten als gevolg van o.a. ME/CVS, Aura-migraine, Whiplash, PDS, Fybromyaligie Syndroom, Post Covid Syndroom, Hypermobiliteit, Hoofdpijnen, Slaapproblemen, chronische stress- en spanningsklachten en Burn-out. Tevens geven wij een individuele meditatietraining en workshops aan mensen die op zoek zijn naar innerlijk evenwicht en meer mentale rust.

Wij zijn gevestigd in de Woontoren Porthos bij het Winkelcentrum Woensel XL te Eindhoven en tegenover het Catharina Ziekenhuis. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de auto en we hebben een uitstekende bereikbaarheid met het OV.

We hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren of een workshop en training volgen.

KvK nummer : 17209550
BTW nummer: NL 8184.55.810.B.01

Voor meer vrijblijvende informatie over onze CoachPraktijk of mogelijkheden kun je onderstaande velden invullen en naar ons verzenden. Wij komen dan zo snel mogelijk op je vragen terug.

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!