Meten is Weten!
Neuro Nutrition Profile Analysis

Stress en de invloed
op jouw lichamelijke gezondheid

Het doel van deze profielbepaling is om een inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het neurobiochemische systeem. Bij ieder neurotransmitter­profiel hoort een reeks aan kenmerken. Door het herstellen van één of meerdere verzwakte neurotransmitter­profielen kan in de basis het herstelproces bij stress en burn-out worden versterkt.

De Neuro Nutrition Profile Analysis door Dr. Eric Braverman zijn gebaseerd op ervaringen en ontwikkelingen over de laatste 50 jaar. De analyses combineren kennis uit observatie en experimenten die wereldwijd zijn gepubliceerd, zijn gereviewed door vooraanstaande neurowetenschappers en zijn bevestigd in klinische settings.

Coachpraktijk Eindhoven

Neuro Nutrition Profile Analysis
door Dr. Eric Braverman

De Neuro Nutrition Profile Aanalyses test geeft inzicht in het herstelvermogen en het functioneren van de 4 primaire neurotransmitters. Deze verbindingsstoffen zijn serotonine, acetylcholine, gaba en dopamine. Indien er tekorten door de test worden vastgesteld, adviseren wij jou om deze tekorten in overleg met je huisarts aan te vullen. Kies dan zoveel mogelijk voor natuurlijke voedingssupplementen.

Door gebruikt te maken van het onderstaande formulier kun je je inschrijven om deze test via de mail toegestuurd te krijgen. Je kunt kiezen voor een versie zonder of met toelichting. Uiteraard hebben we wel jouw contactgegevens nodig om deze test naar je te kunnen mailen.

Tarieven & Inschrijven

Ik schrijf me in voor *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.

CoachPraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!