Meten is Weten!
Alles over Drijfveren, Talenten
en Persoonlijke Ontwikkeling

Meten is Weten!
Jouw Talenten
en Ontwikkeling

Onderzoek op een professionele
manier jouw persoonlijke mogelijkheden

Onderzoek jouw mogelijkheden

Wil jij een betrouwbaar en professioneel inzicht in jouw drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden? Wil je jouw carrière een boost geven, maar heb je geen goed idee waar of hoe te beginnen? Dan is een TMA Professioneel Assessment, gekoppeld aan een verhelderende bespreking van jouw resultaten dé oplossing.

Een slimme investering die je heel veel relevant inzicht zal geven en uitstekend kan helpen bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot jouw loopbaan. Neem regie over jouw eigen toekomst!

Waar staat TMA Professional Assessment voor?

TMA Professional Assessments is een absoluut topmodel als het gaat over Nederlandse Assessment modellen. Jaarlijks worden er met behulp van de TMA methode zo’n 200.000 assessments uitgevoerd. Dit uitgebreide analysemodel zal jou een perfect inzicht geven in o.a. persoonlijkheid, gedrag, drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Door op deze TMA link te klikken kun je in een filmpje alles te weten komen over de achtergrond van TMA.

Welke inzichten mag jij verwachten?

Krachtig hulpmiddel

De TMA Professional Assessment Methode is een krachtig en professioneel hulpmiddel bij het analyseren en begeleiden van jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt een volledig inzicht in maar liefst 22 drijfveren met de daarbij horende 44 talenten. Jij krijgt daarnaast een helder beeld bij jouw ideale werkomgeving, je kwaliteiten en valkuilen, communicatievoorkeuren en tevens een goede beschrijving van je persoonlijkheid.

Als gecertificeerd Assessment Professional en Loopbaancoach zal ik dit TMA Professional Assessment uitgebreid met je bespreken. Je krijgt daarbij alle ruimte en tijd om vragen te stellen en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Life Changing ervaring

Met al deze inzichten kunnen we gaan onderzoeken en bekijken welke competenties jij kansrijk kunt ontwikkelen vanuit jouw intrinsieke motivatie. Om zodoende samen de passende richting te ontdekken voor jouw toekomst en succes. Al onze klanten noemen het unaniem een
“Eye Opening” of “Life Changing” ervaring.

Tarieven & Inschrijven

Ik schrijf me in voor *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.
NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat bij een Loopbaan Coach Traject 3-5 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

CoachPraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!