Meer Energie
en mij weer
Sterk Voelen

Meer Energie
en mij weer
Sterk voelen

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

WINTER AANBOD
COACHINGSESSIES

Stress | Burn-out
en/of Loopbaan
7=6
+ GRATIS Stresstest

Wellicht herken JIJ al enkele burn-out symptomen?

Intense vermoeidheid

geen energie hebben en lusteloos voelen

Neerslachtige buien

snel huilen en zelden nog lachen

Concentratie-problemen

vaak afwezig met je gedachten

Sterke behoefte aan afstand

gezelschap ontvluchten

Machteloos voelen

door verlies van grip op jezelf

Slechte nachtrust

veel piekeren en overdag vaak gapen

Naast bovenstaande burn-out symptomen kun je ook vele lichamelijke klachten ervaren zoals: koude- bevende- of zweethanden, droge mond, hoofdpijn, maagpijn, spierpijn, nek- en rugpijn, misselijkheid, hartkloppingen, duizeligheid, flauwvallen, oppervlakkige ademhaling, hoge bloeddruk en/of pijn op de borst, maag- en darmstoornissen.

Sandra Need CoachPraktijk Eindhoven

Sandra is stress- en burnout coach bij Coach Praktijk Eindhoven
“Als je inderdaad meerdere symptomen herkent, neem dit soort signalen dan zéér serieus. Vaak denk je in eerste instantie nog “het valt wel mee” of  “het gaat wel weer over” en…  je gaat weer door. Geloof me, je hoofd wil nog wel een tijdje door, maar je lijf uiteindelijk niet meer als je je lichaamssignalen blijft negeren. Burn-out is zowel een psychische, alsook een lichamelijke uitdaging. Ik maak jouw burn-out inzichtelijk, zodat jij weer je energie, innerlijke rust en balans terug krijgt. Put je geest en lichaam niet langer uit en ga met mij in gesprek. Je kunt doorgaans snel bij mij terecht, want coachgesprekken plan ik in van maandag tot en met zaterdag”.

Meer weten?
Wij maken jouw Burn-outlevel meetbaar

Doe de online stress- of burn-out testen en beoordeel zelf hoeveel invloed stress inmiddels op jouw mentale en lichamelijke gezondheid heeft. Wij hebben diverse GRATIS TESTEN ter beschikking die slechts 5-15 minuten tijd van je vragen om in te vullen.

Daarnaast verwijzen wij graag naar een zeer educatieve mini-animatie. Dit filmpje is gemaakt door bedrijfsarts Dr. Theo Buit en gaat over allerlei zaken die met Burn-out te maken hebben. Wij tonen hier deel 2 uit een reeks van 10 korte filmpjes.

Stress en de invloed
op jouw lichamelijke gezondheid

Coachpraktijk Eindhoven

Neuro-Nutrition-Profile Analysis
Test van Dr. E. Braverman

Deze test geeft inzicht in het herstelvermogen en het functioneren van de 4 primaire neurotransmitters. Dit zijn serotonine, acetylcholine, gaba en dopamine.

Coachpraktijk Eindhoven Bijnieruitputting

Bijnieruitputting Analyse
Test van PhD. James L. Wilson

Langdurige stress heeft doorgaans ook gevolg voor de bijnieren. Dit verschijnsel noemen we een bijnieruitputting. Deze test geeft inzicht in hoe het met jouw bijnieren is gesteld.

Bedrijfs- en huisarts
Theo Buit

Een zeer informatieve mini animatie over allerlei zaken die met Burn-out te maken hebben. Dit is deel 2 uit de reeks van 10 korte filmpjes.

Stress en de invloed
op jouw mentale gezondheid

Wat veroorzaakt stress
in je leven?

Test van
Holmes & Rahe

Deze test meet de belangrijkste levensgebeurtenissen die stress veroorzaken in jouw leven.
Hoe hoog is jouw score?

De 12 fasen richting Burn-out schema

Test van
Freudenberger & North

Deze test geeft inzicht
in de 12 fasen
richting een Burn-out.
Waar sta jij?

Wat is jouw risico op
een Burn-out?

Test van
Dr. Beverly Potter

Deze test geeft een indicatie
met betrekking tot jouw risico
op een Burn-out.
Welk risico loop jij?

Burn-out
Assessment Tool

Test van
W.B. Schaufeli, H. de Witte en
S. Desart aan de KU Leuven

Deze test is een wetenschappelijk vragenlijst uit 2019 die een dieper inzicht geeft m.b.t. jouw burn-out.

Alle aangeboden testen zijn bedoeld als richtinggevend en indicatief. Ze kunnen van dienst zijn en ondersteunen bij een keuze voor jouw verdere aanpak naar herstel. Voor een exacte diagnose zul je altijd een afspraak moeten maken met de reguliere medische en/of geestelijke gezondheidszorg.

“In je hoofd wil je steeds maar doorgaan,
totdat je lichaam abrupt de rem erop zet!”

Als Stress en Burn-out coach kan ik jou hierbij prima van dienst zijn. Ik begeleid jou graag bij het inzichtelijk krijgen van jouw burn-out situatie. Je gaat ontdekken hoe jij bewuster om kunt gaan met jouw gedachten over gebeurtenissen en situaties die je meemaakt of hebt meegemaakt. Je gaat inzicht ontwikkelen over hoe jij jouw energie kunt doseren en rustig weer op kunt bouwen. Je gewoon weer energiek en vitaal voelen. Daarnaast werken we aan jouw mentale veerkracht en weerbaarheid.

Mijn specialisatie ligt in alles wat met stress en burn-out te maken heeft. Om een optimaal herstel van jou te realiseren werk ik vanuit een holistische visie. Dit houdt in, dat ik kijk naar de mens als geheel, zowel lichamelijk als geestelijk, omdat deze in nauwe verbinding met elkaar staan en van belang is voor een optimaal herstel. Ook heb ik kennis over hoe belangrijk darmvitaliteit is in relatie tot je immuunsysteem, omdat stress vaak zijn weerslag heeft op jouw spijsvertering en darmen. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar de ondersteunende werking en helende kracht van voeding bij stress en burn-out.

 

 

Lees meer

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Tarieven & Inschrijven

Vink JOUW keuze aan
COACHING
TESTEN - OFFLINE -
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.
NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat 4 - 6 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

CoachPraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!