Klanten vertellen.....

“Life Changing” ervaringen

“Ik heb het coachtraject bij Theo als emotioneel, intensief en zeer leerzaam ervaren. Tijdens onze sessies is heel veel bij mij naar boven gekomen. Allerlei zaken waar ik nog nooit eerder over had nagedacht of diep verborgen zaten. Maar het voelde goed en prettig. Ik kon mijn verhaal kwijt zonder oordeel.

Theo gaf mij tijdens onze sessies de juiste handvaten en stelde de goede vragen om tot mijn eigen antwoorden en inzichten te komen. Ik heb heel veel meegemaakt in mijn leven. Doordat ik veel zaken niet of niet goed heb verwerkt heeft dat onbewust een grote impact gehad op mij en mijn omgeving.

Ik heb het inzicht gekregen om telkens goed bij mezelf na te gaan waar een bepaald gevoel vandaan komt en wat je nodig hebt om dit de juiste plaats te geven. Ook heb ik geleerd om te genieten van de weg of route naar mijn doel en niet ten koste van alles alleen maar een focus te hebben op sec het bereiken van je doel.

Ik ben dan ook zeer tevreden over het coachtraject bij Theo. Het heeft mij blijvende inzichten gebracht en handvatten gegeven waarmee ik zelfs de mensen om me heen nu beter kan helpen. Ik kan Theo dan ook oprecht aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een fijne, professionele coach!”

saskia
Saskia

“Uitstekend advies en professionele hulp. Maatwerk, past goed bij de behoefte van het MKB. En een prettige samenwerking.”

d'jeff
D'Jeff

“In 2014 ben ik met tussenkomst door Theo van baan veranderd. Ik beveel hem graag aan bij werkgevers én werknemers.”

felix
Jeroen

“Ik stond voor een aantal belangrijke en moeilijke beslissingen in mijn leven. Als ik dankzij het coachtraject bij Theo tot goede keuzes kon komen, zou het voor mij al een zeer geslaagd traject zijn. Ik ben dan ook heel open-minded het Mental | Life coach traject ingegaan.

Ik heb het coachtraject voor mij als zeer positief ervaren. Theo is een kundig coach die heel goed kan luisteren en de juiste vragen op het juiste moment kan stellen. Hij komt bij mij rustig, gestructureerd en duidelijk over en is bovendien heel goed op mij afgestemd.

Het coachtraject heeft mij een beter inzicht in mezelf gegeven. Het voor mij belangrijke inzicht in waar ik nu sta en waar ik echt naar toe wil heb ik heel helder en duidelijk boven water gekregen. Door de gesprekken met Theo ben ik ook beter in staat om weloverwogen en goede keuzes voor mezelf te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit coachtraject. Zowel over de kennis, kunde en de oprechte intentie van Theo om mij vooruit te willen helpen. Ik kan hem dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.”

roel
Roel

“Mijn persoonlijke intentie bij de Mental | Life coaching was het vinden van meer mentale rust in een zeer hectische en onredelijke zakelijke omgeving. Ik wilde voorkomen om in een burn-out terecht te komen. Zelf dacht ik meerdere sessies nodig te hebben om een effect te kunnen merken. Echter niets was minder waar. Na de eerste sessie met Theo voelde ik al meer rust in mijn hoofd.

Ik heb het coachtraject als zeer positief ervaren. Theo is een door de wol geverfde man, die niet alleen vanuit de theorieboekjes werkt, maar ruim ook kan putten uit zijn eigen levenservaring. Onze gesprekssessies heb ik ervaren als verhelderend en voelden ook heel natuurlijk. Ik heb het inzicht gekregen om weer boven situaties te gaan staan en daardoor zaken of thema’s veel beter te kunnen inschatten en beoordelen. Tevens gaf Theo voldoende handvatten mee om in toekomst niet opnieuw weer in mijn valkuilen te stappen.

Dit coachtraject betekende voor mij een terugkeer naar mijzelf, afstand kunnen nemen van externe negatieve invloeden en doordachter kunnen optreden bij moeilijke situaties. Ik ben dan ook uiterst tevreden over de coaching en heb deze als zeer effectief en professioneel ervaren. Theo is een professional zonder dat te laten merken wat ik als uitermate prettige heb ervaren. Ik kan Theo met volle vertrouwen iedereen aanbevelen.”

christiaan
Christiaan

“Ik had eigenlijk geen specifieke verwachtingen vooraf. Wel wat zorg: Ga ik ”doorgezaagd” worden? Wat gebeurt er allemaal in zo een traject? klikt het met deze coach? Mijn ervaring is heel positief! Na het eerste gesprek en vooral het eerste verslag dacht ik: “Ja dat Ben ik” Sandra is een prima coach. Ze dringt je niks op, zoals de zgn. provocatieve coaches. Ze geeft je de ruimte maar bewaakt wel het proces. Het valt op hoe goed ze luistert en dat ze naast coachen ook heel breed kan adviseren zoals bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Haar aanpak m.b.t. LSD (luisteren, samenvatten en doorvragen) is prima. Zoals gezegd luistert Sandra heel goed en nauwkeurig. Ze vat voor, na en tijdens het gesprek goed samen. Ik heb vaak een soms chaotische manier van vertellen. In dat geval vraagt ze goed door. Ook als soms iets bij mij opkomt en het past niet in het gesprek “ parkeert” zij het heel handig om er later op terug te komen en in tegenstelling tot anderen komt ze er ook daadwerkelijk op terug.

Wat ik vanuit de gesprekken geleerd heb is best heel veel. Ik denk daarbij o.a. aan:

  • Minder is meer, je hoeft niet altijd je maximum te geven om toch happy te zijn.
  • Stress zit niet alleen tussen je oren maar in je lijf, daarom zijn ontspanning, voeding en “luisteren naar lichaam” zeker zo belangrijk
  • Het hoeft niet altijd een 10 te zijn, een zeven is ook goed en geeft minder stress.
  • Sandra heeft mij geleerd om letterlijk afstand te nemen van moeilijke of stressvolle situaties en dan naar mezelf te kijken.
  • Een zwaluw maakt nog geen zomer. Ik maak vaak de fout om als ik me even wat beter voel, weer 200% vooruit te willen.<br>
    Sandra maakte me duidelijk dat dat niet verstandig is en ik toch moet accepteren dat vanuit mijn situatie “ de batterij goed opgeladen moet worden alvorens je weer volle kracht vooruit kan”


Ook komt vaker het thema voorbij om voor jezelf te kiezen en dingen te doen die jij belangrijk vindt en niet die anderen belangrijk vinden. Wat ik belangrijk vindt aan de gesprekken is dat ik dingen kan bespreken met iemand die ik volledig vertrouw. ik voel me veilig bij de coach. Er is van beide kanten geen druk. Ik heb er een lange treinreis graag voor over. Ik voel me ook lichamelijk beter en minder gestresst. Ik ben zeer tevreden! Ik voel me al een stuk beter. De oefeningen en tips die ik meekrijg helpen ook echt. Ik merk dat langzaam oude patronen gaan verdwijnen, maar dat gaat niet van vandaag op morgen. Ik kan haar zonder voorbehoud aanbevelen.”

Felix
Felix

“Mijn verwachtingen en doelen waren om handvatten te verkrijgen die mij zouden helpen niet meer in oude valkuilen te vallen ten aanzien van stress en mogelijke burn-out. Het coachtraject ervaar ik als zeer prettig. Sandra is een fijn en toegankelijk persoon, ze nodigt op een heel natuurlijke manier uit om je valkuilen en angsten te bespreken en weet dan op een net zo natuurlijke manier je inzichten te geven die je kunnen helpen in het bereiken van je doelen. Elk gesprek levert altijd weer nieuwe inzichten op. Gesprekken zijn niet belerend of heel theoretisch maar altijd zijn de adviezen met passende voorbeelden uit je eigen gesprekken weer te herleiden. Wat ik heel bijzonder en knap vindt bij Sandra is dat zij zich echt verdiept in haar cliënten en probeert mee te denken hoe ze de client echt kan helpen. Ik heb geleerd dat stress niet alleen te maken heeft met de druk die je psychisch ervaart maar dat ook levensstijl, voeding, ontspanning allemaal met elkaar in verbinding staan. Dat je stress kunt voorkomen door ook op andere vlakken in balans te zijn. Dat je zaken tijd moet geven, zaken leren verwerken. En altijd de balans zoeken. De gesprekken met Sandra geven niet alleen inzicht maar ook rust, na elk gesprek rij je ontspannen naar huis en heb je weer zaken om over na te denken en ben je weer uitgedaagd om zaken toch weer net iets anders aan te pakken of om over na te denken. Ik ben uitermate tevreden over de coaching en kan haar absoluut aanbevelen.”

kamiel
Kamiel

“Mijn verwachtingen waren vooraf, dat ik mijn verhaal kwijt kon bij iemand die me ook begrijpt en graag wil helpen en niet standaard een boekje open doet en maar opleest wat daar staat en wat ik dan moet gaan doen wat niet helpt. Ik heb het bij Sandra als heel prettig en fijn ervaren en goede handvaten gekregen waar ik zelf mee uit de voeten kon. Ze begreep meteen met welk probleem ik zat en kon me daar heel goed in helpen. Ik heb geleerd dat ik meer voor mezelf op moet komen, meer rust moet inplannen en ook vaker nee kan zeggen als ik het eigenlijk al te druk heb. Bij een gesprek is het belangrijk voor mij dat ik me op mijn gemak voel en er toch wat mee kan om me snel beter te voelen en rustiger te zijn. Ik ben tevreden over de snelle hulp en hele fijn handvaten die ik gekregen heb waar ik heel veel aan heb. Ik zou Sandra zeker aanbevelen bij anderen, want ze is rustig en heeft echt een luisterend oor en geeft je ook hele fijne hulp waar je ook iets aan hebt. Ik ben ook heel tevreden met het eindresultaat wat ik tot nu toe bereikt heb bij haar.”

denise
Denise

Mijn doel was er “sterker” uit te komen. Na een lange periode van stress en het verlaten van een vertrouwde werkgever (in zeer goed overleg) het opnieuw verkennen van de arbeidsmarkt. Mijn onzekerheid aanpakken en uitzoeken waar dit vandaan komt/kwam. Comfortabeler voelen tijdens een situatie of discussie.

Ik ben mijn traject gestart met een heel prettig telefoongesprek waarin ik direct een klik voelde wat voor mij ook essentieel was. Daarna een persoonlijk gesprek waarin eerst algemeen besproken werd waar ik aan wilde gaan werken. Tijdens het gehele traject hebben we heel veel opgepakt en besproken. Van prioriteitenmatrix, mijn kernkwaliteiten en van een familie-opstelling tot geweldloos communiceren. Alles altijd op een prettige in elkaar overvloeiende  manier. En waar ik me comfortabel bij voelde, dit werd regelmatig nagevraagd.

De aanpak is zeer ontspannend en heel open. Met een vleugje humor (wat ik zelf ontzettend belangrijk vind) en soms met veel emotie waar we dan op dat moment dieper op in gingen. Ik ben zelf altijd leidend geweest in wat we wilden of gingen bespreken. Soms kwam ik binnen en bespraken we direct wat me op dat moment bezighield. Dit vind ik een hele fijne aanpak, direct het probleem erkennen, bespreken en evalueren. En Sandra geeft handvatten aan waar je wel  (of niet) iets mee kunt doen. Ik heb er veel aan gehad en het is een stukje bewustwording van een advies van een professional die objectief naast je staat. En Sandra laat je (in)zien hoe je een volgende keer een andere wijze van handelen zou kunnen hanteren.

Ik heb geleerd hoe ik beter (geweldloos) kan communiceren en beter op een afstand een situatie kan bekijken. Dit lukt zeker niet in 1x maar al doende leert men. En het gaat me steeds beter af. Ook weet ik dat ik hooggevoelig ben (daar kwamen we in de loop van het traject achter) en daardoor anders reageer. En dat dat ook prima is. En als je dit eenmaal weet ga je steeds meer hierover lezen en “begrijp” je jezelf ook steeds beter. Ik heb in mijn directe omgeving hierover gepraat en uitgelegd wat dit betekent. En soms te hoog of te laag in mijn energie zit waar ik zelf nu alerter op ben en het tij probeer te keren (als dit lukt). En wat ik vooral heb geleerd dat ik de invloed van buitenaf in mijn omgeving zelf kan doseren. Wat vind ik belangrijk om te horen en waarom reageer ik op situaties op een bepaalde manier? Ik tel wat vaker tot 10 en soms sluit ik me af en adem rustig door. En probeer het niet persoonlijk op te pakken als mensen wat zeggen. Heel lastig maar wel handvatten van Sandra  gekregen om zaken te relativeren.

Zoals ik in het voorgaande stukje al aangaf wat ik heb geleerd is in situaties waarin ik het lastig vind of me niet comfortabel voel terug te gaan naar de kern. Wat kan ik hierin zelf veranderen? Wat is mijn invloed en hoe geef ik dit op een duidelijke manier aan. Het geleerde vasthouden is ook soms terug in de documentatie, die je na ieder gesprek meekrijgt, nog eens door te lezen. Het is mijn “handboek” en geeft inzicht en daarna proberen toe te passen.

Wat voor mij deze gesprekken belangrijk maakte was juist het bespreekbaar maken van een gevoel wat ik niet met mijn directe omgeving kon of wilde bespreken. Sandra luistert en reageert. Ze geeft handvatten waar je    iets mee kunt doen. Situaties worden besproken en soms uitgebeeld en bekeken hoe je hiermee het beste kunt omgaan. Het mezelf leren kennen en ook complimenten en feedback krijgen over jouw mind set wat best lastig is om te veranderen als je vastzit in een patroon.

Ik ben ontzettend tevreden over Sandra (en ook over Theo).  Ze zijn ongelofelijk aardig, rustig en vooral zeer professioneel. Laten je in je waarde en oordelen niet. Ik heb met Sandra het hele traject verder belopen en ik kan haar absoluut aanbevelen. Rustig, aardig en met humor. Geeft positieve feedback en oordeelt niet. Ze praat niet belerend maar geeft duidelijk aan hoe je in sommige situaties    zou kunnen reageren of geeft een handvat.

Ik zou Sandra zeker als coach aanbevelen. Ik ga de gesprekken missen dus voor mij is dat een teken dat het erg vertrouwd was en ik me heel comfortabel heb gevoeld gedurende het gehele traject. Ik denk dat dat de belangrijkste “taak” van een coach is. Dank voor alle support, steun en fijne gesprekken.

Monique
Emma

Ik wist vooraf eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten. Voor mij was het eerste keer dat ik een dergelijk coachtraject in mocht gaan. Mijn doelen waren wat makkelijker te formuleren; ik moest beter gaan slapen, weer beter sporten en algemeen beter in mijn vel komen te zitten. Terugkijkend op het geheel, was alles zeer positief en leerzaam! Ik ben veel over mezelf te weten gekomen. Gedurende het traject zélf is het wel eens lastig geweest. Je zit niet goed in je vel en dat wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Maar het heeft reflectie, bewustwording en daarna tijd nodig. Vooral die factor tijd is frustrerend en maakt je onzeker op momenten.

Wat mij opviel in de aanpak en gesprekstechniek van Sandra, is dat ze vooral op dat punt héél flexibel is. Het is niet zo dat er een vast programma gemaakt is waarbij we de stapjes aflopen. Ze is constant aan het polsen wat de huidige situatie is welke oefening of methode NU nuttig kan zijn en deze dan ook direct toe te passen of uit te voeren. Voor mijn gevoel staan de hoofdlijnen wel klaar, maar is de invulling van de individuele sessies ook voor haarzelf steeds een “verrassing” 😊

Een mooi voorbeeld vond ik onze laatste sessie. Ik kwam binnen en ze had de kamer half vol liggen met foto’s voor een bepaalde oefening. Maar na het eerste kwartiertje doorspreken “hoe is het nou” bleek ik op dat moment een andere behoefte te hebben, namelijk meer inzicht op de vraag “Moet ik bij mijn huidige werkgever blijven of ga ik solliciteren bij een ander mooi bedrijf?”  Sandra gooide het roer direct om. We zijn een andere tool gaan toepassen waarbij ik specifiek op die ene vraag kon inzoomen. Na afloop van de sessie had ik een duidelijk antwoord voor mezelf en we hebben de foto’s eigenlijk niet meer bekeken….

Ik heb nu een helder beeld van mijn “normen en waarden” rondom mijn werk. Wat vind ik belangrijk? Waar haal ik mijn energie vandaan? Welke randvoorwaarden moeten zijn ingevuld zodat ik me prettig kan voelen? Er is me een spiegel voorgehouden om dat beeld weer helder te krijgen, want dat beeld was de laatste jaren een stuk vertroebeld. Verder heb ik een aantal tools van Sandra gekregen waardoor ik hierop kan sturen. Hoe kan ik herkennen dat er (voor mij) storende factoren zijn? En ook belangrijk; hoe kan ik ervoor zorgen dat ik deze factoren kan beïnvloeden zodat ze verdwijnen?

Wat mijn coachgesprekken zo belangrijk en waardevol maakt is dat ik, om het geleerde vast te houden, nog regelmatig terug denk aan de sessies die we gehad hebben. Bovendien heb ik de inhoud van de sessies | oefeningen | foto’s |mails allemaal verzameld op mijn laptop, dus ik kan het altijd een keer teruglezen wanneer dat nodig zou zijn.

Kortom: Ik ben zeer tevreden over mijn coachtraject. Ik ben veel wijzer geworden over mezelf. De onprettige werksituatie waarmee ik startte is gewijzigd. Doelen zijn behaald en ik ben er zeker van dat ik dergelijke omstandigheden in de toekomst makkelijker kan ontwijken. Vandaar dat ik vanuit mijn bevinden met Sandra, haar zeker zou aanbevelen bij familie, vrienden of op mijn werk.

Mark - Review
Mike

Het maken van de juiste keuze en langdurig ergens willen (en kunnen) blijven was voor mij het doel om dit traject aan te gaan. Hierin verwachtte ik een coach welke mij hands on, bezig liet zijn om dit doel te halen.

Ik heb mijn coachtraject als erg prettig ervaren. Tijdens de sessies was aan tijd geen gebrek en werd er goed aangepakt. Ook het krijgen van de sessie verslagen vond ik erg fijn, want we deden tijdens een sessie best wel wat verschillende dingen!  Ik heb de aanpak en gesprekstechnieken met Sandra als ‘rustig en ruimtelijk’ ervaren. Er was altijd tijd voor mij en mijn ervaringen los van het ‘bedachte’ programma. Door deze ervaringen werd vaak tijdens de sessie al ingespeeld d.m.v. oefeningen of informatie.

Wat ik geleerd heb is, dat hoe meer je jezelf ergens in forceert, dit altijd tegen je gaat werken. Ook het opstellen van de juiste brief en het juiste CV was erg leerzaam voor mij. Dit ‘format’ zal ik nu ook echt blijven gebruiken. Ook het aangeven van mijn grenzen en wensen gaat mij nu beter af. Ik kan nu makkelijker concluderen dat het ‘iemand anders zijn probleem of verlies’ is als men continue over mijn grenzen gaat.

Al wat ik tijdens mijn coachtraject geleerd heb zal ik met alle twee mijn handen… vasthouden 😉 Ik heb een ‘persoonlijkheidsbijbel’ gemaakt met daarin mijn GGZ Traject aangevuld met wat wij gedaan hebben. Als ik me verloren voel, kan ik dit er altijd bij pakken zodat ik herinnerd wordt aan hoe ver ik gekomen ben! Het krijgen van nieuwe inzichten en tools om weer vooruit te kunnen maakte deze coachgesprekken belangrijk voor mij. Iets wat mij al lang niet is gelukt. Ook het krijgen van een ‘extra mening’ met een professioneel oog t.b.v. mijn carrière keuzes vond ik erg prettig en waardevol.

Ik ben zeer tevreden over de coaching door Sandra.  Ik voelde mij gehoord en begrepen. Ook mocht ik altijd een berichtje sturen en werd hier altijd op gereageerd. Op het moment dat er snel geschakeld moest worden (CV & motivatiebrief), deden Sandra en Theo dat samen met mij mee en zaten mee te schrijven en tips te geven. Ik kan Sandra alsook Theo zeer zeker aanbevelen als coach! Sandra is ook erg fijn om samen mee te sparren!

 

Wayne - Review
Wayne

Toen ik de allereerste keer bij Sandra binnenkwam, was ik opgebrand. Ik was erg moe, overwerkt en had het gevoel alsof ik overal tekortkwam. Mijn doel voor de coaching was herijking: reflecteren op wat voor mij belangrijk is en hoe ik graag wil leven. Ik merkte dat ik veel van mezelf vroeg, maar het lukte me niet om eruit te komen. Met behulp van coaching hoopte ik wat van deze patronen te doorbreken om zo beter voor mezelf te kunnen zorgen.

Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Sandra gaf me veel ruimte om mijn gedachten en gevoelens onder woorden te brengen. En ze gaf me veel verhalen en ervaringen. De gesprekken met haar waren voor mij echt even weer tot mezelf komen en durven uitspreken wat ik voelde maar wat ik van mezelf niet mocht erkennen. De omgeving was veilig. Ook ontving ik nuttige informatie die me hielp mijn overtuigingen te veranderen. Bijvoorbeeld, ik voelde me al erg moe van het vele sporten, en ik had al zo’n vermoeden dat dit niet ging helpen me sterker te maken. Toen ik de afbeelding van overtrainen zag, klikte dat meteen en had ik ineens extra impuls om beter te luisteren naar mijn lichaam en daarop af te stemmen.

Het viel me op dat Sandra veel informatie uit verschillende bronnen bij elkaar had gebundeld inverschillende thema’s. Zoals hierboven beschreven, voelde het soms alsof ze logica met logica bestreed. Ik kan echt heel veel denken in mijn hoofd en daarbij mijn intuïtie en gevoelens negeren. Het is dan erg prettig dat ze me informatie geeft waar mijn gedachten mee aan de slag kunnen (die voelen zich gehoord) maar die stiekem toch positieve invloed hebben zodat mijn gevoelens meer ruimte krijgen. Ook merkte ik tijdens de sessie dat Sandra veel ervaringen en informatie deelde vanuit verschillende perspectieven. Hierdoor zat er altijd wat bij waar ik wat
mee kon en was het eenvoudiger aansluiting te vinden.

Ik heb gaandeweg mijn coachtraject geleerd dat het oké en veilig is om naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren. Dat ik in mijn hoofd heel veel barrières en angsten kan hebben, maar dat ik niet vanuit deze angsten en/of tekorten wil leven. Als ik een aanbod krijg of een voorstel durf ik nu beter nee te zeggen als het niet goed voelt met wat meer vertrouwen dat er nog genoeg kansen in de toekomst komen en dat het niet ‘nu of nooit’ is. Vanaf nu doe ik waar ik me goed bij voel en niet omdat ik denk dat het zou moeten.

Om het geleerde vast te houden ga ik bewuster de tijd nemen om besluiten te nemen. Dus niet meteen ja zeggen, maar ’t even laten bezinken en voelen of ik het wil of niet. Ervaren dat mensen je nog steeds aardig vinden, ook als je nee zegt. En ook dat het niet het einde van de wereld hoeft te zijn. Ik wil keuzes wat meer relativeren in plaats van meteen te denken dat het grote levenskeuzes zijn die voor altijd invloed gaan hebben op de koers van mijn leven. Wat meer met de flow leven en zien wat er op mijn pad komt. Ook ben ik van plan regelmatig de factsheets die Sandra heeft meegegeven terug te kijken en bij mezelf na te gaan hoe dat het met gaat. De vitaliteitspiramide hangt al sinds ons eerste gesprek aan de muur!

Voor mij waren de gesprekken belangrijk om echt even een gesprek met mijn innerlijke stem. Ruimte geven aan deze innerlijke wensen en gevoelens en zien dat het oké en veilig is om die uit te spreken. Toch waren de gesprekken ook echt een wake-up call en een trap op de rem. Ik realiseerde me pas later, hoe uitgeput ik was toen ik de eerste keer binnenkwam en hoe ik steeds maar geen gehoor gaf aan mijn eigen grenzen. De gesprekken met Sandra hebben me echt laten beseffen dat dit héél erg belangrijk is! En dat, als ik me goed wil voelen, ik toch echt meer aandacht wil besteden aan mijn welzijn.

Ik ben erg tevreden over het coachtraject. De manier zoals Sandra coacht past goed bij me. Met name de brede aanpak sprak me erg aan. Alleen al het receptenboek van Rineke Dijkinga is écht een super cadeau en heeft me enorm geholpen met zorgen voor mijn lichaam. Coaching is zeker niet alleen een mentaal proces, maar juist ook fysiek en lichamelijk. Er is enorm veel tijd en ruimte bij ieder gesprek. Voor een gesprek wist ik niet altijd wat ik wilde bespreken. Maar zodra ik in de stoel ging zitten, voelde het alsof ik even in een fijne, veilige bubbel zat waarin ik kon nadenken, voelen en gedachten kon uiten, even los van het dagelijkse leven. Een coachtraject met Sandra kan ik jou dan ook zéker aanbevelen!

Amar - Review
Amar

De reden waarom ik de coaching van Sandra ingeschakeld heb, was omdat ik hulp nodig had bij mijn volle hoofd, mijn gedachten en vervolgens ook mijn handelen te kunnen veranderen.

Terugkijkend op mijn coachtraject heb ik dit als zeer prettig ervaren. Sandra is een warme persoonlijkheid als coach en was altijd begripvol en begreep mijn gedachten. Ze was precies ondersteunend dáár waar ik tegenaan liep. Ik heb dan ook heel veel van haar geleerd. En ik probeer het geleerde nu ook in de praktijk toe te passen. Als ik het even niet meer weet of vastloop, lees ik mijn werkdocumenten en meegekregen info er nog eens op na. Dat is superfijn!

Dat zorgt er ook voor dat me bewust geworden ben, dat ik elke dag opnieuw de kans krijg de nieuwe methodieken toe te passen. Ik merk dat ik nu veel rustiger op bepaalde situaties reageer dan voorheen. Alleen daardoor al, véél minder snel uit balans raak omdat ik geleerd heb hoe ik mijn gedachtepatronen positief kan ombuigen.

De gesprekken waren fijn en belangrijk voor mij. Ik had bij haar écht een moment voor mezelf, zoals ze zelf eens zei “gun jezelf eens meer Nadie-time”. Ik heb Sandra ervaren als een coach die geen oordeel over je heeft, maar juist met aandacht naar je luistert, warm en begripvol is. Kortom: Voor mij was het een heel waardevol traject, omdat ik nu weet hoe ik op een andere manier met mijn gedachten kan omgaan, waardoor ik meer innerlijke rust ervaar en ik niet meer zo snel van slag raak als even iets niet mee zit.

Nadie
Nadie

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!