Meten is Weten!
Bijnieruitputting is hét
Stress-syndroom van de 21ste eeuw

Meten is Weten!
Bijnieruitputting hét Stress-syndroom

Stress en de invloed
op jouw lichamelijke gezondheid

Het boek Bijnieruitputting van Ph.D. James L. Wilson bevat een digitale vragenlijst die bedoeld is als een zelftest om vast te stellen of je een bijnieruitputting hebt en de eventuele ernst ervan. Helaas kunnen we deze test niet online aanbieden.

Wel kun je deze test via de mail bij ons aanvragen. Wij sturen je dan de digitale versie door via de mail. Je kunt er voor kiezen om bij deze test je in te schrijven mét of zonder een toelichting op deze test.

Bijnieruitputting Coachpraktijk Eindhoven

Bijnieruitputting
Ph.D. James L. Wilson

Dr. Wilson heeft gedurende 24 jaar onderzoek gedaan naar bijnieruitputting en wordt gezien als een autoriteit op dit vakgebied. In zijn boek kun je uitgebreid lezen welke gevolgen stress kan hebben op jouw bijnieren. Dit gezondheidsprobleem als gevolg van stress wordt door de reguliere, medische gezondheidszorg veelal onderschat of niet eens herkent en daardoor ook onvoldoende onderzocht. Ook adequate kennis op dit thema is veelal onvoldoende aanwezig. De diepgang en praktische insteek die Dr. Wilson in zijn heldere en informatieve boek over dit syndroom laat zien, hebben de afgelopen jaren de kijk op stress en de lichamelijke gevolgen aanzienlijk bijgesteld.

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven om deze test toegestuurd te krijgen. Je kunt kiezen voor een versie zonder of met toelichting. Uiteraard hebben we wel jouw contactgegevens nodig om deze test naar je te kunnen mailen.

Tarieven & Inschrijven

Ik schrijf me in voor één van de onderstaande testen *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.

CoachPraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!