Werk waarbij
je Helemaal
tot je Recht komt

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Compleet
Outplacement-traject

Nu met € 400 subsidie

Outplacement Eindhoven

Outplacement Eindhoven bij Coach Praktijk Eindhoven

Onderzoek jouw mogelijkheden

Voor outplacement Eindhoven ben je aan het juiste adres bij Coach Praktijk Eindhoven. Onze ervaren loopbaancoach Theo Collin kijkt graag met je mee naar verschillende vraagstukken. Theo helpt jou bijvoorbeeld om je talenten te ontdekken, een baan te vinden die echt bij je past en jouw carrière een boost te geven. 

Outplacement is ideaal als je in between jobs zit, ontslagen bent, ontslag wilt nemen of als je niet tevreden bent bij je huidige werkgever. Theo geeft je nieuwe inzichten en helpt je om de regie over je leven in eigen handen te nemen. Dankzij de loopbaancoaching zul je een baan vinden waar je fluitend naar toe gaat.

Outplacementbureau Eindhoven dat out of the box durft te denken

Coach Praktijk Eindhoven is een outplacementbureau Eindhoven waar we graag out of the box denken. Juist buiten de gebaande paden kunnen jouw kansen en talenten liggen. Outplacement is dan ook een investering in jezelf én je toekomst. Doordat Theo ruim 35 jaar werkervaring heeft, weet hij als geen ander welke uitdagingen je tijdens je carrière tegen kunt komen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Goed om te weten: wij bieden jou een unieke combinatie van loopbaanadvies en loopbaancoaching. Door zowel te adviseren als te coachen kunnen we jou uitstekend op weg helpen naar een fijne loopbaan.

Maak een afspraak voor outplacementbegeleiding Eindhoven

Heb je interesse in outplacementbegeleiding Eindhoven? Maak dan direct een afspraak met Theo. Wij organiseren sessies van maandag tot en met zaterdag. Wij proberen altijd binnen een korte termijn een afspraak in te plannen. De eerste kennismaking (online of telefonisch) is altijd gratis en een perfecte manier om te ontdekken of onze werkwijze bij jou past. Heb je vragen of wil je meer weten? Lees dan rustig verder op onze website of contacteer ons direct. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Tot slot bieden wij regelmatig hoge kortingen aan op onze cursussen en sessies. Houd dus zeker de website of social media in de gaten voor meer informatie.

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Epiphora Methode

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Theo Collin: coach

UNIEKE MOGELIJKHEDEN bij Register Loopbaancoach Theo
“Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional kan ik je bij al jouw loopbaanvragen prima van dienst zijn.  Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond kan ik je met alle afzonderlijke loopbaanaspecten ondersteunen. En deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten is uniek en bijzonder. Dat hebben niet zo heel veel coaches in huis!
Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière. Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht”.

Sandra Need

INZICHTEN en INSPIRATIE krijgen door zelfanalyse bij Loopbaancoach Sandra
“Als gediplomeerd en bevlogen Loopbaancoach, is het mijn missie om jou actueel inzicht in jezelf te laten verkrijgen. Jou te inspireren en wat dieper in te zoomen in wie jij bent en wat jij NU in jouw huidige levensfase écht blij maakt. Een baan waarvoor jij moeiteloos en energiek, elke ochtend jouw bed voor uitspringt. Dát gaan we samen onderzoeken! Wie ben jij en wat voor werk wil jij NU graag doen om werkplezier te gaan ervaren? In welke functie én werkomgeving kom jij optimaal tot je recht?  We kijken o.a. samen naar jouw persoonlijke (werk)waarden, jouw passie, huidige competenties en talenten? Ik zal je inspireren om vanuit een zo’n breed mogelijk perspectief naar jouw arbeidsmogelijkheden en volgende stap te laten kijken en wellicht nog een niet eerder onderzocht stuk van jezelf. Een duidelijke richting en doel zien, dat is wat jij wilt. Ik coach van maandag tot en met zaterdag, waardoor je altijd wel snel bij mij terecht kunt.

Inschrijven

Ik schrijf me in voor één van de onderstaande loopbaanroutes en/of assessment *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.
NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat bij Loopbaancoaching 3 - 5 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Inschrijven

Coach Praktijk Eindhoven

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!