Compleet
Loopbaantraject
met € 400 Subsidie

€ 400 subsidie bij een compleet
Loopbaan- of outplacementtraject

Ben jij toe aan een verandering van jouw loopbaan? En wil jij weten welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt zijn? Lees dan hieronder hoe jij dit op een professionele manier kunt aanpakken. Wij zijn bij een compleet traject heel blij dat we jou een “subsidie” van € 400 op ons 3-delig loopbaan- of outplacementtraject mogen aanbieden. Pak dus die superkans zolang ons subsidiebudget nog toereikend is!
Als jij denkt dat je een compleet loopbaan- of outplacementtraject niet helemaal nodig hebt, kun je ons altijd bellen voor meer informatie over een maatwerkinvulling voor jouw loopbaan ondersteuning of outplacement invulling. Voor meer info gebruik dan onderstaande button om met ons in contact te komen.

Uit welke 3 onderdelen bestaat ons
complete loopbaan of outplacement traject?

Mental Life Coach Theo Collin

1. Personal Insights

WIE BEN IK? en
WAT KAN IK?
een professioneel
assessment met
diepe inzichten

 • TMA Professional Assessment
 • Bespreking van het TMA ca. 2 uur
 • Cognitieve Capaciteiten Test
 • Beroepsrichtingen Test
 • Bespreking CCT + BRT ca. 1 1/2 uur
Dit uitgebreide persoonlijke assessment geeft een perfect inzicht in jouw talenten, drijfveren, gedragsvoorkeuren, communicatiestijl, ideale werkomgeving en werk- en denkniveau.
Mental Life Coach Theo Collin

2. Personal Coaching

WAT WIL IK?
met behulp van
een gestructureerd
coachproces

In een pakket van 4 gesprekssessies van ca. 1 1/2 uur coachen we jou
met behulp van  een gestructureerd proces in jouw zoektocht naar de ideale baan of werk. Eventuele mentale belemmeringen krijgen alle aandacht en de randvoorwaarden voor jouw loopbaansucces gaan we samen creëren.

Mental Life Coach Theo Collin

3. Personal Training

WAT DOE IK?
samen op weg
naar jouw
ideale baan

Voorafgaand of tijdens jouw sollicitatieproces word je begeleid en o.a. getraind in:

 

 1. Het schrijven van een goed CV.
 2. Het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek.


Mocht je meer begeleiding willen hebben gedurende dit trajectdeel kun je een extra gesprekssessie naar eigen behoefte afspreken voor ons basis uurtarief.

Wat zijn de kosten van een
Compleet Loopbaan of Outplacement traject

Personal Insights    € 715,62
Personal Coaching € 537,00
Personal Training    €402,75

Opgeteld: € 1.655,37

Op dit Complete Loopbaan of Outplacement Traject kunnen wij een subsidie van € 400,– regelen. Deze subsidie is van toepassing totdat het budget helemaal op is.

Subsidie bedraagt € 400,00

Jouw kosten voor dit complete traject bedragen dus slechts: € 1.255,37

Je kunt je inschrijven zolang dat ons subsidiebudget toereikend is. Aarzel dus niet langer en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid. Het inplannen van professionele Loopbaan of outplacement trajecten wordt in onderling overleg afgestemd en is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Ook de avonduren zijn mogelijk. Daardoor kun je altijd snel en flexibel bij ons terecht.

Inschrijven

Ik schrijf me in voor dit persoonlijke complete loopbaan of outplacement traject*
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

 1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
 2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
 3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
 4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
 5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
 6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Wie is jouw Loopbaancoach?

Theo Collin: coach

UNIEKE MOGELIJKHEDEN bij Loopbaancoach Theo
“Als een ervaren Register Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional kan ik je bij al jouw loopbaanvragen prima van dienst zijn.  Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond kan ik je ook met alle afzonderlijke loopbaanaspecten ondersteunen. En deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten is uniek en bijzonder, want dat hebben niet zo heel veel coaches in huis!

Een Compleet Loopbaantraject is een goede en slimme investering en jou heel veel inzicht gaat opleveren waar je gedurende jouw loopbaan nog veel plezier van zult ervaren. Afspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Hierbij zijn ook de avonduren in te plannen. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht”.

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor de coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rusten vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren of een workshop/training volgen.

Coachpraktijk Eindhoven

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!