Werk waarbij
je Helemaal
tot je Recht komt

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Outplacement
of
Loopbaantraject

Bij een coach met ruim
15 jaar ervaring!

Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Geef je loopbaan een richting met loopbaanbegeleiding Eindhoven

Het plannen van je carrière is voor de één vanzelfsprekend, terwijl een ander geen idee heeft waar hij of zij aan moet denken. Je loopbaan volgens een bepaald traject uitvoeren is ook lastig, want je hebt ook te maken met de dagelijkse omstandigheden. 

Nu is het plannen van je carrière ook geen vereiste. Het belangrijkste is dat je je huidige baan nog steeds leuk en interessant vindt en dat je zelf het idee hebt dat je daadwerkelijk van waarde bent voor je werkgever. Als dit niet het geval is, dan is loopbaanbegeleiding in Eindhoven een goed idee.

Met begeleiding loopbaan in Eindhoven weet je weer wat je echt wilt

Zit je al jarenlang bij dezelfde werkgever? Het risico bestaat dat je niet meer geïnspireerd wordt. Je werk begint als het ware een sleur te worden. Dit zag er heel anders uit aan het begin van je carrière. Toen zat je nog vol goede ideeën en had je waarschijnlijk ook het idee hoe jij je carrière wilde eindigen. Het kan door de jaren heen zelfs helemaal zijn gedraaid en je ziet jezelf helemaal niet meer op je plaats bij je huidige werkgever. Met begeleiding loopbaan in Eindhoven krijg je onder begeleiding van een professionele loopbaanbegeleider weer inspiratie en wordt je geleerd hoe je weer voor jezelf kunt kiezen.

CoachPraktijk is graag je loopbaanbegeleider in Eindhoven

CoachPraktijk heeft als loopbaanbegeleider in Eindhoven ruime ervaring om mensen weer opnieuw te motiveren. Ook als je denkt dat het voor jou toch geen zin heeft, je zult zien dat onze professionele loopbaanbegeleiding wonderen kan doen voor je mentale gesteldheid. Dit komt omdat er vooral aan jezelf wordt gewerkt. Je leert jezelf goed kennen en hierdoor ben je in staat om beslissingen te nemen en nieuwe stappen te maken in je carrière.

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Epiphora Methode

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Theo Collin: coach

UNIEKE MOGELIJKHEDEN bij Register Loopbaancoach Theo
“Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional kan ik je bij al jouw loopbaanvragen prima van dienst zijn.  Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond kan ik je met alle afzonderlijke loopbaanaspecten ondersteunen. En deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten is uniek en bijzonder. Dat hebben niet zo heel veel coaches in huis!
Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière. Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht”.

Sandra Need

INZICHTEN en INSPIRATIE krijgen door zelfanalyse bij Loopbaancoach Sandra
“Als gediplomeerd en bevlogen Loopbaancoach, is het mijn missie om jou actueel inzicht in jezelf te laten verkrijgen. Jou te inspireren en wat dieper in te zoomen in wie jij bent en wat jij NU in jouw huidige levensfase écht blij maakt. Een baan waarvoor jij moeiteloos en energiek, elke ochtend jouw bed voor uitspringt. Dát gaan we samen onderzoeken! Wie ben jij en wat voor werk wil jij NU graag doen om werkplezier te gaan ervaren? In welke functie én werkomgeving kom jij optimaal tot je recht?  We kijken o.a. samen naar jouw persoonlijke (werk)waarden, jouw passie, huidige competenties en talenten? Ik zal je inspireren om vanuit een zo’n breed mogelijk perspectief naar jouw arbeidsmogelijkheden en volgende stap te laten kijken en wellicht nog een niet eerder onderzocht stuk van jezelf. Een duidelijke richting en doel zien, dat is wat jij wilt. Ik coach van maandag tot en met zaterdag, waardoor je altijd wel snel bij mij terecht kunt.

Tarieven & Inschrijven

Ik schrijf me in voor *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.
NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat bij Loopbaancoaching 3 - 5 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Inschrijven

Coach Praktijk Eindhoven

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!