Loopbaancoaching

Ontdek welk werk bij je past en waarbij je helemaal tot je recht komt!

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

Vul het formulier vrijblijvend in en kom in contact met Theo. Je zit nergens aan vast. In een eerste kennismaking ontdek je wat ik voor je kan betekenen en wat een goede vervolgstap kan zijn in je huidige werk en carrière.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken.


Herken jij dit?

•  Zoek je meer uitdaging in je huidige werk?

•  Zit je nog wel op de juiste werkplek?

•  Kost jouw werk je iedere dag veel energie?

•  Worden jouw talenten onvoldoende gezien?

•  Wil je jouw carrière een boost geven?

•  Vind je maar moeilijk oprechte werkmotivatie?


Loopbaancoach Theo

Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional help ik je graag bij al jouw loopbaanvragen. Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond ondersteun ik je op alle afzonderlijke loopbaanaspecten.

Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht.


Waarom loopbaancoaching?

Wil jij regie over jouw eigen toekomst? Wij helpen jou om regie te krijgen over jouw eigen toekomst en helpen we jou bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière. 

Wat houdt loopbaancoaching in?

  • Je gaat samen met mij op zoek naar een loopbaancarrière of beroepsrichting die helemaal optimaal bij je past. Een richting waar jij je goed en succesvol bij voelt. Een nieuwe toekomst waarin jouw ambitie en talent helemaal tot z’n recht gaat komen.
  • Je krijgt begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Je doet diepgaande persoonlijke inzichten op die vaak “Eye Opening” zijn.
  • Je maakt de juiste stappen om weloverwogen keuzes te kunnen maken voor het vervolg van je loopbaancarrière.
  • Je gaat jouw loopbaancarrière opnieuw inhoud en richting geven.
  • Je hebt daarnaast de extra mogelijkheid om een TMA Professional Assessment Traject toe te voegen. Het Assessment geeft jou een perfect inzicht in o.a. persoonlijkheid, drijfveren, talenten en mogelijkheden. Je wordt door het hele proces begeleid. Van analyse tot het uiteindelijke zicht op een andere carrière.

We gaan dit bereiken door gerichte gesprekken, het inzetten van passende oefeningen en met behulp van het 4-Fasen Keuze Kwadrant Model.

Een gratis kennismakingsgesprekTijdens ons eerste gratis kennismakingsgesprek vertel jij wie je bent, met welke vraag je zit of aangeeft waar je op vastloopt. Wat wil jij bereiken?  Wat is voor jou nu belangrijk om inzicht over te verkrijgen? Wat is nu voor jou een belangrijk doel om te bereiken? Er zal met aandacht naar jouw vraag, wens en verhaal geluisterd worden, want elke persoonlijke situatie is anders. Elk traject is maatwerk en wordt op jouw persoonlijke situatie, doel en wens afgestemd.


Een compleet loopbaan- en outplacementtraject volgen

  • Ben jij toe aan een verandering van jouw loopbaan? 
  • Wil jij een volledig persoonlijk en goed outplacement traject? 
  • Wil jij weten welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt zijn? 

Met een compleet loopbaantraject volg je drie onderdelen waarbij ik jou help om de juiste loopbaankeuze te maken.

Ontdek uit welke 3 onderdelen mijn professioneel traject bestaat 

1. Personal Insights

2. Personal Coaching

3. Personal Training

WIE BEN IK? en WAT KAN IK?

Een uitgebreid professioneel assessment met diepe inzichten.


• TMA Professional Assessment

• Bespreking van het TMA ca. 2 uur

• Cognitieve Capaciteiten Test

• Beroepsrichtingen Test

• Bespreking CCT + BRT ca. 1 ½ uur


Dit persoonlijke assessment geeft een perfect inzicht in jouw talenten, drijfveren, communicatiestijl, ideale werkomgeving, gedragsvoorkeuren, en werk- en denkniveau.


WAT WIL IK?

Met behulp van een gestructureerd coachproces.


In een pakket van 4 gespreksessies van ca.1 ½ uur coachen we jou met behulp van een gestructureerd proces in jouw zoektocht naar de ideale baan of werk. Eventuele mentale belemmeringen krijgen alle aandacht en de randvoorwaarden voor jouw loopbaansucces gaan we samen creëren.


WAT DOE IK?

Samen op weg naar jouw ideale baan.


Voorafgaand of tijdens jouw sollicitatieproces word je begeleid en o.a. getraind in:

• Het schrijven van een goed CV.

• Het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek.


Mocht je meer begeleiding willen hebben gedurende dit trajectdeel kun je een extra gesprekssessie naar eigen behoefte afspreken voor ons basis uurtarief.


Wat zijn de kosten?

Wanneer je na het vrijblijvende kennismakingsgesprek aan de slag wilt met jouw loopbaantraject dan kun je rekening houden met de volgende kosten en korting. 


Op dit Professioneel Loopbaan Traject verlenen wij een zgn: “Overheidskorting”. Deze korting is van toepassing totdat ons kortingsbudget helemaal op is.Jouw kosten voor dit hele professionele loopbaantraject bedragen dus slechts: € 698,85.

Tarieven

Personal Insights

Personal Coaching

Personal Training

€ 651,95

€ 460,80

€ 286,10

Compleet traject

€ 1.398,85

"Overheidskorting" bedraagt € 700,-

Het inplannen van professionele Loopbaantrajecten wordt in onderling overleg afgestemd en is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Ook de avonduren zijn mogelijk. Daardoor kun je altijd snel en flexibel bij mij terecht.


Wil je meer weten over dit traject?

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik je meer over het traject en waar ik jou bij ga helpen. Een kennismakingsgesprek geeft vaak al veel inzicht in je persoonlijke situatie en bijpassende aanpak.

info@coachpraktijkeindhoven.nl

040 - 281 68 55

06 - 17 11 46 70 (Theo)

2021 | Copyright CoachPraktijk Eindhoven