Werk waarbij
je Helemaal
tot je Recht komt

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Outplacement
of
Loopbaantraject

Nu met
“keiharde korting”
van € 700

Loopbaancoach Helmond

Maak je ambities waar met hulp van een loopbaancoach uit Helmond

Vind je je werk nog steeds erg leuk, maar heb je niet het idee dat je werkgever je talenten en capaciteiten optimaal benut? Met andere woorden, je denkt dat je meer in je mars hebt? Met wat begeleiding door een loopbaancoach uit Helmond leer je hoe je dit het beste kunt bereiken. 

Wordt je bijvoorbeeld tegengehouden om je ambitie te volgen doordat je onzeker bent? Tijdens loopbaancoaching wordt je geconfronteerd met jezelf en dit zal zeer leerzaam zijn en nieuwe inzichten geven. Na de loopbaancoaching sta je veel sterker in je schoenen om de volgende stap te zetten in je carrière.

Hoe ga jij je carrière vormgeven? Ontdek het met loopbaan coaching in Helmond

Wanneer je start met je carrière zit je nog vol met ambitie en heb je grootse plannen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je ambities niet waargemaakt kunnen worden. Het kan de situatie op je werk zijn, een gezinssituatie of nog andere factoren. Een factor zou kunnen zijn dat je na verloop van tijd erachter komt dat je eigenlijk helemaal niet op de juiste werkplek zit. Misschien heb je in het verleden wel een studiekeuze gedaan waar je nu spijt van hebt? Het is nooit te laat! Ontdek met loopbaan coaching in Helmond, dat de weg naar een succesvolle carrière niet alleen rechtdoor is, maar dat je soms een afslag moet nemen.

Professionele loopbaancoaching in Helmond

Sta je op het punt om belangrijke keuze te nemen betreffende je carrière? Met professionele loopbaancoaching in Helmond leer je door zelfinzicht om de beste keuzes voor jezelf te maken. Tijdens de loopbaancoaching voer je gesprekken en zet je passende oefeningen in om te ontdekken hoe jij je loopbaan wilt vormgeven. Dit kan je nieuwe inzichten geven en geeft je mogelijkheden om je carrière in een nieuwe richting te duwen.

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Theo Collin: coach

UNIEKE MOGELIJKHEDEN bij Loopbaancoach Theo
“Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional kan ik je bij al jouw loopbaanvragen prima van dienst zijn.  Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond kan ik je met alle afzonderlijke loopbaanaspecten ondersteunen. En deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten is uniek en bijzonder. Dat hebben niet zo heel veel coaches in huis!
Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière. Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht”.

Inschrijven

Ik schrijf me in voor één van de onderstaande loopbaanroutes en/of assessment *
* Vink aan welke keuze(s) jij wilt maken.
NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat bij Loopbaancoaching 3 - 5 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Inschrijven

Coach Praktijk Helmond

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!