Coach
Praktijk
Eindhoven

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Oorzaken van
stress

Doe de
GRATIS test!

CoachPraktijk Eindhoven

Onze CoachPraktijk is gespecialiseerd in de coaching en coachgebieden stress, burn-out, mental | life , epiphora methode en loopbaancoaching.
Tevens geven wij individuele meditatietrainingen en workshops aan mensen die op zoek zijn naar innerlijk evenwicht en meer mentale rust.

Sandra Need

Onze visie op coaching

Om jouw herstel te realiseren werken wij vanuit een holistische visie. Lichaam en geest staan namelijk onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Naast coaching vinden wij het daarom ook belangrijk, dat jij een helder beeld krijgt bij de lichamelijke situatie die van belang is bij mentale problemen zoals stress en burn-out. Om jouw mentale en lichamelijke situatie zo goed als mogelijk inzichtelijk te krijgen, hebben wij allerlei testen in ons programma opgenomen. Voor zover dit mogelijk was, bieden wij die testen ook geheel gratis én online aan.

Voor een duurzaam en blijvend herstel speelt, naast beweging, ook het nemen van voldoende rustmomenten een grote rol. Een goede balans tussen werk en privé en/of tussen mentale druk en ontspanning is hierbij essentieel van belang.

Daarom hebben wij ook meditatie toegevoegd aan onze coachpraktijk. Meditatie is een krachtig en wetenschappelijk bewezen hulpmiddel om jouw innerlijke balans en mentale veerkracht te versterken.

Inmiddels hebben wij ook de unieke Epiphora Methode als een complementaire behandelmethode toegevoegd aan onze coaching als een mogelijke oplossing bij onverklaarbaar uitblijvend herstel.

Vaak speelt de werkomgeving een belangrijke rol bij stress en burn-out problematiek. Om een goed inzicht te krijgen in jouw drijfveren, talenten en competenties gaat een TMA Assessment hierbij een prachtig en professioneel hulpmiddel voor je zijn. Door dit assessment te koppelen aan loopbaancoaching kun je zelf actief de keuze maken voor een carrière of werkomgeving die jou energie geeft en beter bij je past.

Het is onze intentie om jou te mogen begeleiden en faciliteren bij het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling. a

Sandra & Theo

Theo Collin: coach

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Epiphora Methode Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!