Don't let Others
Disturb your
Inner Peace

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Op zoek naar professionele COACHING?

Coach Praktijk Weert

Coach Praktijk Weert is opgericht door Sandra en Theo. Wij zijn gespecialiseerd in de coachgebieden burn-out, stress, mental, life , epiphora methode en loopbaanbegeleiding. Als je op zoek bent naar experts op het gebied van preventie en duurzaam herstel bij stress en burn-out ben je bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij allerlei mogelijkheden om effectief te kunnen werken aan jouw persoonlijke vitaliteit. Met onze coachpraktijk hebben wij uiteraard ook een focus op alle inwoners van Weert, Nederweert en omstreken.

Coachgebieden van Coach Praktijk Weert

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Epiphora Methode Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Assessments en persoonlijke Loopbaan Coaching
door Theo van Coach Praktijk Weert

Theo Collin

Uit recent TNO onderzoek blijkt, dat met 1 op de 6 medewerkers, stress en burn-out de 2 grotere uitdagingen op het werk zijn. Steeds meer mensen stellen vast, dat om allerlei redenen hun huidige loopbaan niet meer bij hen past. Een persoonlijk assessment gaat jou enorm goed helpen om inzicht te krijgen in jouw ontwikkel mogelijkheden en persoonlijkheid. Investeren in jouw toekomst is gewoonweg goud waard! Samen met die inzichten en de loopbaancoach ga je opnieuw richting geven aan jouw toekomst. Neem de regie in eigen hand.

Visie op coaching bij Burn-out en Stress
door Sandra van Coach Praktijk Weert

Het is wetenschappelijk een feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom richten wij ons bij de coaching op Stress- en/of burn-out op zowel de mentale, alsook de lichamelijke aspecten die hierbij een rol spelen. Het is onze visie dat goed inzicht in de lichamelijke situatie van essentieel belang is voor een duurzaam herstel. Door ook een goed inzicht te ontwikkelen in de mentale situatie leg je met behulp van beide invalshoeken een goed basis voor een heel persoonlijk herstelplan. Bij Stress en Burn-out problematiek hebben wij een aantal goede (zelf)testen ter beschikking die jou kunnen helpen om inzicht te krijgen in de lichamelijke en mentale aspecten bij burn-out. Deze testen zijn voor zover mogelijk GRATIS en ONLINE te doen.
Bij stress en burn-out spelen uiteraard thema’s zoals beweging, voeding, ontspanning, en dergelijke ook een belangrijke rol en zullen daarom niet onbelicht blijven.

Mental | Life Coaching
door Theo van Coach Praktijk Weert

Met Mental | Life Coaching ga je inzicht ontwikkelen en leren om persoonlijke levensvragen of thema’s vanuit een ander blikveld of ander perspectief te gaan bekijken. Een bewustwording van jouw gedrag, diepgewortelde overtuigingen en gedachtepatronen is hierbij essentieel van belang. Levenscoaching staat voor je vrij voelen, jezelf kunnen of durven zijn en belemmeringen herkennen en opruimen. Weer positief en vol energie in het leven staan, je gewoon weer goed voelen, jezelf zijn en de negatieve spiraal doorbreken. Dat is wat jij met Mental | Life coaching gaat bereiken!

Mental Life Coach Theo Collin

Coach Praktijk Weert Meditatie

Effectief en op de juiste manier leren mediteren gaat je enorm goed helpen om jouw mentale veerkracht en innerlijke balans te vinden en te houden. Onze meditatie is volstrekt niet zweverig, maar met wetenschappelijk bewijs, heel goed voor je brein. Uit eigen ervaring kunnen we jou meer vertellen over alleen al het positieve effect op jouw slaappatroon en persoonlijke focus bij jouw werkzaamheden.

Meditatie Training Sandra Need

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Inschrijven

Coach Praktijk Weert

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!