Don't let Others
Disturb your
Inner Peace

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Op zoek naar professionele
COACHING?

Coach Praktijk Veldhoven

Als jij op zoek bent naar professionele coaching op het gebied van burn-out, stress, epiphora methode, loopbaan en mental life thema’s ben je bij Coach Praktijk Veldhoven aan het juiste adres. Coachpraktijk Veldhoven is opgericht door Sandra en Theo. Wij zijn professionals in preventie en duurzaam herstel bij stress en burn-out. Wij hebben allerlei uitstekende hulpmiddelen ter beschikking om jou een goed inzicht te kunnen geven in jouw persoonlijke situatie. Door de unieke samenstelling en dienstverlening van onze coachpraktijk kunnen we je op vele manieren ondersteunen naar een vitaler en succesvoller leven. Met onze coaching richten wij ons onder andere op de inwoners van Veldhoven.

Coachgebieden van Coach Praktijk Veldhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Epiphora Methode Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Loopbaan Coaching en Professionele Assessments
door Theo van Coach Praktijk Veldhoven

Theo Collin

“Je halve leven wordt ongeveer gevuld met werk. Doe dan in ieder geval werk dat bij je past en je energie geeft” is ons advies. Loopbaancoaching en begeleiding is daarom een wezenlijk onderdeel binnen onze coachpraktijk. Zeker nu uit een recent TNO onderzoek blijkt dat 1 op de 6 mensen te maken krijgt met Burn-out op het werk.

Een goede start om inzicht te krijgen in jouw talenten, motivatie en drijfveren is het maken van een Professioneel Assessment. Wij bieden onze klanten met een TMA Assessment de nummer 1 onder de professionele assessments. Dit assessment gaat jou alle inzichten geven die jij nodig hebt om jouw loopbaan een invulling te geven op basis van jouw persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden.

Visie op coaching bij Stress en Burn-out
door Sandra van Coach Praktijk Veldhoven

Om jouw herstel te realiseren werken wij vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat we kijken naar de mens als geheel, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze twee staan in nauwe verbinding met elkaar, waarbij een goede balans van groot belang is voor een optimaal herstel. Een goed herstelplan bij stress en burn-out ziet dus toe op zowel de lichamelijke, alsook de geestelijke invalshoek.
Daarom is het ook van groot belang om een goed inzicht te ontwikkelen in de status van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Om dit inzicht te ondersteunen bieden wij voor onze klanten een groot aantal gratis en online (zelf) testen aan. Door hiermee al aan de slag te gaan, krijg je snel een beter beeld en kun je wellicht al wat meer gericht stappen zetten om jouw herstel in gang te zetten.
Thema’s zoals beweging, voeding, ontspanning, vitaliteit, en dergelijke spelen bij stress en burn-out ook een belangrijke rol en zullen daarom tijdens de coaching natuurlijk ook onder de aandacht komen.

Mental | Life Coaching
door Theo van Coach Praktijk Veldhoven

Tot nog toe hebben we de specifieke thema’s die horen bij jouw werk, stress en burn-out uit ons programma kort aangestipt. Maar daarnaast zijn er nog tal; van andere issues die een rol kunnen spelen en jou in de weg kunnen zitten. Hiervoor is Mental | Life coaching een uitermate geschikte coaching werkwijze. Bij Mental | Life coaching behandelen wij tal van levensvragen vanuit allerlei diverse invalshoeken. Kijk gerust even op dit deel van onze website voor meer specifieke toelichting.

Mental Life Coach Theo Collin

Coach Praktijk Veldhoven Meditatie

Uit heel veel wetenschappelijk onderzoek is inmiddels gebleken dat meditatie een enorm positief effect heeft op ons brein. Neurologische studies in Nederland, België, Engeland en de USA hebben dit ruimschoots bewezen. Bij ons kleeft aan meditaties niets zweverigs. Het is wel heel belangrijk om op de juiste manier te mediteren, zodat je dit effect ook maximaal kunt ervaren. Dat is wat wij jou met onze meditatietraining en workshop gaan leren.

Meditatie Training Sandra Need

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Inschrijven

Coach Praktijk Veldhoven

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!