Don't let Others
Disturb your
Inner Peace

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Op zoek naar professionele
COACHING?

Coach Praktijk Nuenen

Wij zijn Sandra en Theo en hebben samen de CoachPraktijk opgericht. Wij zijn experts op het gebied van burn-out, stress, epiphora methode, loopbaan en mental life coaching. Je kunt bij ons uitstekend terecht voor preventie en/of voor duurzaam herstel bij stress en burn-out thema’s. Daarnaast hebben we heel veel mogelijkheden ter beschikking om effectief te kunnen werken aan jouw persoonlijke vitaliteit. Wij richten ons met onze coachpraktijk natuurlijk ook op alle inwoners in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Visie op coaching bij Burn-out en Stress
door Sandra van Coach Praktijk Nuenen

Onze visie op coaching bij Burn-out en Stress is dat wij willen werken vanuit de wetenschap dat ons lichaam en geest één geheel is en daarmee onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. Je kunt je dus nooit alleen maar richten op de mentale kant bij stress of burn-out. Langdurige stress heeft immers een flinke aanslag op jouw lichamelijke gezondheid. Om een volledig en duurzaam herstel te kunnen realiseren is het daarom belangrijk om goed inzicht te krijgen in zowel de lichamelijke, alsook de mentale situatie. Deze 2 situaties samen oppakken, is essentieel voor een succesvol herstel.
Om jou met dit noodzakelijk inzicht op gang te helpen hebben wij een aantal (zelf)testen op onze website ter beschikking. Deze testen kunnen al een aardige indicatie kunnen geven waar jij nu staat met betrekking tot de lichamelijke en de mentale situatie bij stress- of burn-out. Voor zover dit mogelijk was bieden wij deze testen geheel GRATIS en ONLINE aan. Belangrijke thema’s zoals voeding, beweging en ontspanning worden uiteraard ook nader belicht.

Coachgebieden van Coach Praktijk Nuenen

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Epiphora Methode Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Carrière- of Loopbaan Coaching en Assessments
door Theo van Coach Praktijk Nuenen

Theo Collin

Stress en Burn-out zijn de 2 grotere problemen op de werkvloer. Uit de TNO cijfers blijkt dat 1 op de 6 mensen uitvallen met als oorzaak stress en burn-out. Hoge taakeisen en minder autonomie zijn belangrijke ingrediënten.

Daarnaast het gegeven, dat steeds meer mensen ervaren niet op een juiste werkplek te zitten. Een professioneel assessment gaat jou een perfect inzicht geven in wat jou energie geeft en hoe jouw talenten en drijfveren zijn samengesteld.

Bij carrière of loopbaan coaching gaan wij samen op zoek naar een loopbaan waar jij volledig tot je recht komt. Een loopbaan waarbij jij je succesvol en gewaardeerd voelt en meer voor je betekent dan alleen een maandelijks geldbedrag.

Mental | Life coaching
door Theo van Coach Praktijk Nuenen

Wellicht heb jij al te lang, te veel van jezelf gegeven aan anderen. Wellicht ben je een echte “pleaser” en ook daardoor minder toegekomen aan je eigen leven en keuzes. Wellicht spelen, zonder dat je dat zelfs beseft, onverwerkte thema’s uit het verleden of onderdrukte behoeften en gevoelens je parten.

Wij gaan jou helpen inzicht te ontwikkelen om zaken of issues anders te benaderen of vanuit een ander perspectief te bekijken. Je wordt je bewust van gedrag- en gedachtepatronen die jou niet meer helpen. Je krijgt ook inzicht in diep gewortelde overtuigingen die jouw vooruitgang belemmeren.

Weer positief en vol energie in het leven staan, je gewoon weer goed en vrij voelen en jezelf zijn. Dat is wat jij met Mental | Life coaching gaat bereiken!

Mental Life Coach Theo Collin

Coach Praktijk Nuenen Meditatie

In het Verre Oosten is een vitaler leven door meditatie al ruim 2000 jaar de gewoonste zaak van de wereld. Inmiddels heeft ook de westerse wetenschap het effect van meditatie onderzocht. En wat blijkt? Meditatie is goed voor ons brein. Een vitaler leven is door meditatie binnen handbereik! Wij geven trainingen en workshop, omdat we de positieve effecten van meditatie dagelijks ervaren. Bij onze klanten en bij onszelf. Naar onze mening een super medicijn zonder bijwerkingen!

Meditatie Training Sandra Need

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Inschrijven

Coach Praktijk Nuenen

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!