Don't let Others
Disturb your
Inner Peace

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Op zoek naar een professionele
COACHING?

Coach Praktijk Helmond

Coach Praktijk Helmond is expert in de gespecialiseerde coachgebieden stress, burn-out, epiphora methodeloopbaan en mental life. Naast coaching verzorgen wij ook individuele meditatietrainingen en workshops. Meditatie is een krachtig hulpmiddel gebleken voor mensen die meer rust, innerlijk evenwicht en mentale weerbaarheid willen ontwikkelen. Iedereen uit de omgeving van Helmond, Stiphout, Deurne en Mierlo kan met vragen uitstekend bij ons terecht! Vertrouwd en persoonlijk. Met oprechte aandacht voor jou.

Visie op coaching bij Stress en Burn-out
door Sandra van Coach Praktijk Helmond

Wij richten ons met onze coachpraktijk onder andere op coaching in Helmond. Onze visie op coaching is dat wij werken vanuit de gedachte dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om jouw herstel te bevorderen is het daarom belangrijk om een goed inzicht te krijgen in zowel de mentale, alsook de lichamelijke aspecten die een rol spelen bij bijvoorbeeld stress en burn-out. Om jouw persoonlijke situatie zo goed mogelijk in beeld te krijgen, hebben wij diverse testen online die een belangrijk hulpmiddel kunnen zijn om dit inzicht te krijgen. Op onze website bieden wij deze stress- en burn-outtesten ook geheel GRATIS en Online aan. Deze testen zijn puur bedoeld als indicatie en kunnen daardoor van dienst of ondersteunend zijn voor de keuze van de verdere aanpak voor jouw hersteltraject. Voor een duurzaam en blijvend herstel van bijvoorbeeld stress en burn-out speelt onder andere het nemen van voldoende rustmomenten een grote rol. Ook de juiste beweging en fysieke inspanning heeft grote invloed hierop. Essentieel is in ieder geval het vinden van een juiste balans tussen geestelijke inspanning en ontspanning en/of een goede balans tussen jouw privé- en werkomgeving.

Coachgebieden van Coach Praktijk Helmond

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Epiphora Methode Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Loopbaancoaching en Professional Assessments
door Theo van Coach Praktijk Helmond

Theo Collin

Vaak speelt de werkomgeving een belangrijke rol bij stress en burn-out problemen. Om een goed inzicht te krijgen in jouw drijfveren, talenten en competenties gaat een TMA Professional Assessment hierbij een prachtig en professioneel hulpmiddel voor je zijn.

Door dit assessment te koppelen aan loopbaancoaching kun je zelf actief de keuze maken voor een carrière of werkomgeving die jou energie geeft en beter bij je past.

Mental | Life coaching
door Theo van Coach Praktijk Helmond

Mental | Life coaching staat voor je vrij voelen, jezelf kunnen of durven zijn en belemmeringen herkennen en opruimen. Levensvragen die jou dwars zitten en waar je niet makkelijk mee om kunt gaan. Wellicht spelen, zonder dat je dat zelfs beseft, onverwerkte thema’s uit het verleden of onderdrukte behoeften en gevoelens je parten. De Mental | Life Coach gaat je hierbij uitstekend van dienst zijn.

Mental Life Coach Theo Collin

Coach Praktijk Helmond Meditatie

Stress en burn-out zijn feitelijk de 2 grotere problemen waar mensen tegenaan lopen op o.a. hun werk. Wij hebben meditatie toegevoegd aan onze coachpraktijk, omdat de neurowetenschap inmiddels het positieve effect van mediteren heeft bevestigd in tal van onderzoeksresultaten. Effectief en op de juiste manier leren mediteren gaat je dan ook enorm goed helpen om jouw mentale veerkracht en innerlijke balans te vinden en te houden. Uit eigen ervaring kunnen we jou meer vertellen over alleen al het positieve effect op jouw slaappatroon.Het is onze intentie om jou te mogen begeleiden en faciliteren bij het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling.

Meditatie Training Sandra Need

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Inschrijven

Coach Praktijk Helmond

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!