Don't let Others
Disturb your
Inner Peace

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Op zoek naar een professionele COACHING?

Coach Praktijk Best

Als jij op zoek bent naar coaching op het gebied van stress, burn-out, epiphora methode, loopbaan en mental life thema’s ben je bij Coach Praktijk Best aan het goede adres. De coachpraktijk is opgericht door Sandra en Theo. Wij zijn gespecialiseerd in preventie en duurzaam herstel bij stress en burn-out. Daarnaast bieden wij onze klanten allerlei extra hulpmiddelen om een goed inzicht te krijgen in hun persoonlijke situatie. Het is onze intentie om jou te begeleiden naar een vitaler leven en jouwe persoonlijke ontwikkeling te faciliteren. Met onze coachpraktijk hebben wij uiteraard een focus op de inwoners van Best en omstreken.

Coachgebieden van Coach Praktijk Best

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Epiphora Methode Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Loopbaan Coaching en Professionele Assessments
door Theo van Coach Praktijk Best

Theo Collin

Burn-out of Bore-out zijn inmiddels de grotere uitdagingen op de werkvloer volgens een recent onderzoekt door TNO. 1 op de 6 mensen hebben er om allerlei uiteenlopende redenen last van. Het begint vaak al bij de studie en beroepskeuze op jongere leeftijd. In deze onderzoeken blijken 1 op de 3 jongeren een studierichting te hebben die eigenlijk niet bij hun past. En natuurlijk leidt dit al tot een verkeerde basis voor het vervolg van je loopbaan.

Een persoonlijk en professioneel assessment gaat jou alle inzichten geven die je nodig hebt om je toekomst en loopbaan beter op jouw talenten, drijfveren en persoonlijkheid te laten aansluiten. Jouw toekomst en vitaliteit zijn gewoon te belangrijk om niet professioneel te laten begeleiden.

Visie op coaching bij Stress en Burn-out
door Sandra van Coach Praktijk Best

Het is onze visie op coaching bij stress en burn-out, dat een goed inzicht in de geestelijke en lichamelijke situatie van groot belang is om een duurzaam hersteltraject op te kunnen pakken. Langdurige stress heeft doorgaans directe gevolgen voor je lichamelijke gezondheid. Alleen de mentale of geestelijke aanpak is doorgaans niet voldoende voor een snel en duurzaam herstel. Een goed herstelplan bij stress en burn-out ziet dus toe op zowel de lichamelijke, alsook de geestelijke invalshoek.
Om een idee te kunnen ontwikkelen hoe jij er lichamelijk en mentaal voorstaat hebben wij een aantal goede (zelf)testen ter beschikking die jou hierbij kunnen ondersteunen. Deze testen zijn voor zover mogelijk GRATIS en ONLINE te doen en terug te vinden op deze website.
Thema’s zoals beweging, voeding, ontspanning, vitaliteit, en dergelijke spelen bij stress en burn-out ook een belangrijke rol en zullen daarom niet onbelicht blijven.

Mental | Life Coaching
door Theo van Coach Praktijk Best

Mental | Life coaching of coaching bij levensvragen en motivatieproblemen. Deze coaching gaat over een breed scala van problemen en vragen die je dwars kunnen zitten. Zaken waar je zelf niet meer echt goed uitkomt en professionele coaching wenselijk wordt. Je vrij en zelfverzekerd voelen, jezelf durven zijn en grenzen stellen is wat je met mental life coaching gaat bereiken. Belemmeringen opruimen, patronen herkennen en met volle bewustzijn en zelfrespect in jouw omgeving staan is wat Mental Life coaching jou ook kan gaan opleveren!

Mental Life Coach Theo Collin

Coach Praktijk Best Meditatie

Op onze vele reizen door het Verre Oosten hebben wij overal het positieve effect van meditatie mogen zien en ervaren. Al ruim 2000 jaar is meditatie daar hét hulpmiddel tegen stress. Ook de Westerse wetenschap heeft meditatie inmiddels uitgebreid onderzocht en omarmd. Op de juiste manier leren mediteren gaat je enorm goed helpen om jouw mentale veerkracht en innerlijke rust te vinden en vast te houden.

Meditatie Training Sandra Need

“Laat de hectiek van alledag bij ons achter
en neem de rust mee naar huis!”

Wij hebben een praktijkruimte voor coaching en een aparte meditatieruimte. Beide ruimtes ademen een sfeer van warmte en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even voor wat het is. Je kunt bij ons in alle rust en vertrouwelijkheid een goed gesprek voeren
of een workshop en training volgen.
Coachpraktijk Eindhoven

Inschrijven

Coach Praktijk Best

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!