Meer rust
Mentaal sterker
Lichamelijk fitter

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

MOOISTE GIFT VOOR JOUW LIEFSTE

Om samen te ervaren. Als je écht om iemand geeft!

Zen Eindhoven

Vind rust en ontspanning met zen Eindhoven

Het ‘zen zijn’ is in Nederland best een bekende term en daarmee wordt bedoeld dat iemand in iedere situatie rustig en ontspannen is. Dit is natuurlijk een algemene vorm van zen en hoe de meeste mensen deze term interpreteren. Van oudsher is zen een vorm van boeddhisme, met een sterke nadruk op concentratie meditatie. Van oorsprong is zen geïntroduceerd door de Chinezen, onder de term chán. Het is vooral de Japanse methode die zen of ZA ZEN genoemd wordt en die bekendheid heeft gekregen in het westen. Wil jij je ook zen voelen en daarbij profiteren van de hieruit voortvloeiende voordelen? Je kunt zen in Eindhoven via cursus of workshop leren kennen.

Meditatie Training Eindhoven

Wordt zen met hulp van
zen praktijk Eindhoven

Zen is meer dan rust en ontspanning vinden. Met zen vind je door een bepaalde vorm van mediteren ook jezelf terug. Met zen is een goede balans te vinden tussen je lichaam en je geest. Hierdoor profiteer je van allerlei positieve effecten, zowel geestelijk als lichamelijk. Tijdens een meditatie training zen krijg je inzicht in wat zen inhoudt en hoe je kunt mediteren met behulp van de zen methode. Als zen praktijk Eindhoven ben je van harte welkom bij CoachPraktijk Eindhoven. De kennis die je tijdens onze training of workshop over zen opdoet, is gemakkelijk toe te passen in je thuissituatie.

Meditatie Training Eindhoven

Profiteer van de voordelen van
zen meditatie Eindhoven

Veel mensen kampen tegenwoordig met concentratieproblemen. De snelheid waarmee alles in de wereld gaat speelt hier een grote rol bij. Het ene moment moet je dit doen en het andere moment moet je op een andere locatie zijn. Tijd om tot jezelf te komen heb je niet. Juist tijdens zen meditatie Eindhoven leer je om beter met deze situaties om te gaan. Het resultaat is dat je je veel beter zult concentreren en beter kunt focussen. Pas dan kun je echt zeggen dat je zen bent.

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Epiphora Methode

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Meditatie Theo Collin

ONZE MEDITATIERUIMTE

Wij mediteren in een speciaal hiervoor ingerichte meditatieruimte. Onze Meiso-shitsu ademt een sfeer van rust en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even achter je. De ruimte is ingericht om met maximaal 4 mensen te mediteren.

Jouw investering en kennismaking

Jouw tijdsinvestering bedraagt 4 lessen van ca. 2 – 2 ½ uur per les. De financiële bijdrage voor de hele training bedraagt € 695,- inclusief het benodigde lesmateriaal. Wij geven ook een individuele basisworkshop “Leren Mediteren”. Deze duurt ca. 2 ½ uur en jouw financiële bijdrage hiervoor is slechts € 195,-. Ongeacht welke vorm je kiest wordt bij een 2de deelnemer het genoemde bedrag met € 45,- verhoogd. Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particuliere inschrijvingen.

De betaling dient voorafgaand aan de training of workshop te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt hiervoor een digitale factuur.

Graag leren wij jou of jullie eerst kennen om samen af stemmen wat jij wilt bereiken. Bel of App ons o.v.v. “Meditatie training” of “Meditatie Workshop” op 06-29101949 of 040-2816855. Het inschrijfformulier voor de training of workshop vind je hiernaast. Na ontvangst wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

De trainingsmomenten worden altijd in goed onderling overleg afgestemd. Trainingen of workshops worden verzorgd van maandag tot en met zondag. 

Lees meer
Voor welke training wil je je inschrijven?
Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

Inschrijven

Coach Praktijk Eindhoven

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!