Stress en burn-out

CoachPraktijk Eindhoven

Ontdek welk werk bij je past en waarbij je helemaal tot je recht komt!

6 sessies + het boek

‘Je brein vitaal’

+ 2 testen mét toelichting

voor slechts

€ 795,-

Aanbieding

Naast een gratis kennismakingsgesprek met Sandra hebben we nog een prachtige aanbieding voor je! Maar liefst 6 sessies om van je stress en burn-out klachten af te komen voor slechts € 795,- in plaats van € 805,50.

Bovendien krijg je 2 gratis gezondheidstesten mét toelichting + het boek Je brein vitaal van Rineke Dijkinga van ons cadeau wanneer je je aanmeldt!

Herken jij deze symptomen?

Stress

Burn-out

Schrijf je in voor een gratis kennismakings­gesprek

Vul dit formulier in om vrijblijvend met mij in contact te komen. Je zit nergens aan vast. Tijdens ons kennismakingsgesprek, zal ik met aandacht luisteren naar jouw persoonlijke situatie. Je geeft aan waar jij op vastloopt of mee zit. Ik zal me afstemmen op jouw doel en wens. We voelen dan ook meteen aan of we samen een fijne en goede klik hebben, want dat is ook erg belangrijk.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken.

Neem je klachten serieus

Herken jij je in meerdere van bovenstaande symptomen? Neem dit soort signalen dan zéér serieus. Vaak denk je in eerste instantie nog “het valt wel mee” of “het gaat wel weer over” en… je gaat weer door. Geloof me, je hoofd wil nog wel een tijdje door, maar je lijf uiteindelijk niet meer als je je lichaamssignalen blijft negeren. Vraag tijdig hulp en wacht niet tot het te laat is, want vooral een burn-out is een psychische alsook een lichamelijke uitdaging.

Ik nodig je uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen door je in te schrijven. Dit is GRATIS, je zit nergens aan vast. Tijdens ons kennismakingsgesprek krijg jij persoonlijke aandacht en voldoende de tijd om te vertellen waar jij op vastloopt of mee waar je mee zit. Ook zullen we het hebben over de aard en verloop van jouw klachten. Zo ontstaat er voor mij een goed beeld en gevoel over hoe ik het beste op jouw behoefte kan aansluiten.

Sandra Need

Even voorstellen...

”Ik ben Sandra Need en als stress en burn-out coach kan ik jou helpen je stress beheersbaar te maken. Ik zal jou begeleiden in hoe jij jezelf weer hervindt. Ik schep je de ruimte om jezelf te kunnen zijn en in openheid jouw mogelijkheden te onderzoeken en voldoende veerkracht te ontwikkelen voor de alledaagse druk van buitenaf. Ik kan jou inzicht geven, hoe beter om te gaan met je energie om jouw innerlijke rust en balans terug te krijgen om weerbaarder en krachtiger in het leven te kunnen staan.”
”Mijn specialisatie ligt in alles wat met stress en burn-out te maken heeft. Om een optimaal herstel van jou te realiseren werk ik vanuit een holistische visie. Dit houdt in, dat ik kijk naar de mens als geheel, zowel lichamelijk als geestelijk, omdat deze in nauwe verbinding met elkaar staan en van belang is voor een optimaal herstel. Stress heeft vaak zijn weerslag op spijsvertering en darmen. Voeding heeft een ondersteunende werking en helende kracht bij stress en burn-out. Dit bespreek ik ook in onze gesprekken.”
Sandra Need
denise

“Ik vond de gesprekken met Sandra enorm fijn en rustgevend waardoor ik zelf ook weer rust in mezelf kon vinden. Ik kreeg de juiste handvatten bij mijn burn-out. Voel me nu veel zekerder en maak bewustere keuzes.”

Denise

kamiel

“Mijn coachgesprekken met Sandra geven niet alleen inzicht, maar ook rust. Na ieder gesprek rij ik weer ontspannen naar huis met ruimte in mijn hoofd.”

Kamiel

“Door de coaching heb ik geleerd afstand te kunnen nemen van moeilijke en stressvolle situaties en naar mezelf te kijken. Ik ben zeer tevreden over de coaching en kan deze van harte aanbevelen.”

Felix

Een gratis kennismakings­gesprek

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek vertel jij wie je bent, met welke vraag je zit of aangeeft waar je op vastloopt. Wat is nu voor jou een belangrijk doel om te bereiken?

Er zal met aandacht naar jouw vraag, wens en verhaal geluisterd worden, want elke persoonlijke situatie is anders. Elk traject is maatwerk en wordt op jouw persoonlijke situatie, doel en wens afgestemd. We voelen dan ook meteen aan of we samen een fijne en goede klik hebben. Het is belangrijk dat jij je vertrouwd en veilig bij me voelt, voor openheid tijdens onze gesprekken om stappen vooruit te kunnen maken.

Put je geest en lichaam niet langer uit en plan een vrijblijvende GRATIS kennismakingsgesprek van ca. 1 uur met mij in.

Aanbieding

Naast een gratis kennismakingsgesprek met Sandra hebben we nog een prachtige aanbieding voor je! Maar liefst 6 sessies om van je stress en burn-out klachten af te komen voor slechts € 795,- in plaats van € 805,50.

Bovendien krijg je 2 gratis gezondheidstesten mét toelichting + het boek Je brein vitaal van Rineke Dijkinga van ons cadeau wanneer je je aanmeldt!

6 sessies + het boek

‘Je brein vitaal’

+ 2 testen mét toelichting

voor slechts

€ 795,-

Sandra Need

Wat kun je verwachten van stress en burn-out coaching?

info@coachpraktijkeindhoven.nl
040 – 281 68 55
06 – 29 101 949 (Sandra)

2021 | Copyright CoachPraktijk Eindhoven

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!