Meer rust
Mentaal sterker
Lichamelijk fitter

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

MOOISTE GIFT VOOR JOUW LIEFSTE

Om samen te ervaren. Als je écht om iemand geeft!

Mindfulness Eindhoven

Leer anders denken met mindfulness in Eindhoven

Situaties kunnen in een mensenleven snel veranderen. Soms moet je hierbij bepaalde keuzes maken of de situatie is voor jou lastig om te benaderen. Dit kunnen situaties zijn van blijdschap, verdriet, maar ook stress. Hoe pak jij deze situaties aan? Je zult ongetwijfeld te maken krijgen met bepaalde gevoelens, gedachten en emoties. Ook kunnen situaties bepaalde lichamelijke reacties teweegbrengen. Met mindfulness wordt het vermogen bedoeld om opmerkzaam te zijn over je gedachten en gevoelens, zodat je je meer bewust wordt van de hele situatie. Hierdoor is het mogelijk om anders of beter te reageren en de situatie op ander manier te benaderen dan je normaal zou doen. Met mindfulness Eindhoven leer je hoe je dit kunt bereiken.

Meditatie Training Eindhoven

CoachPraktijk is een mindfulness praktijk in Eindhoven

Er zijn soms nogal wat misverstanden over mindfulness. Soms denken mensen dat het te maken heeft met spiritualiteit of dat het een soort van ontspanningstherapie is. Mindfullness is een bepaalde situatie op dit moment en waarover je voor jezelf geen oordeel vormt. Dit is vaak een probleem. Vaak hebben mensen over bepaalde situatie of personen al een vooroordeel. Nog voordat een situatie zich persoonlijk bij je voordoet heb er al een mening over. Ontstaat de situatie, dan reageer je hier namelijk maar op één manier op, namelijk volgens het vooroordeel dat je hebt. Dit is vooral jammer voor jezelf, want situaties kunnen van verschillende kanten bekeken worden. Dit is een patroon dat doorbroken moet worden en daarom kan CoachPraktijk als een mindfulness praktijk Eindhoven je hierbij helpen.

Meditatie Training Eindhoven

Wees jezelf met mindfulness in Eindhoven

Heb je op je werk veel met stresssituaties te maken? Als jouw reactie op deze situaties is dat je nooit nee kunt zeggen, dan kun je een mindfulness training gebruiken. Nee zeggen hoeft helemaal niet verkeerd te zijn, helemaal niet als stress uiteindelijk tot zware problemen leidt. Tijdens een training mindfulness in Eindhoven, leer je om de situatie onbevooroordeeld aan te pakken. Dit is beter voor jou, maar uiteindelijk ook voor de mensen om je heen.

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Epiphora Methode

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Meditatie Theo Collin

ONZE MEDITATIERUIMTE

Wij mediteren in een speciaal hiervoor ingerichte meditatieruimte. Onze Meiso-shitsu ademt een sfeer van rust en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even achter je. De ruimte is ingericht om met maximaal 4 mensen te mediteren.

Jouw investering en kennismaking

Jouw tijdsinvestering bedraagt 4 lessen van ca. 2 – 2 ½ uur per les. De financiële bijdrage voor de hele training bedraagt € 695,- inclusief het benodigde lesmateriaal. Wij geven ook een individuele basisworkshop “Leren Mediteren”. Deze duurt ca. 2 ½ uur en jouw financiële bijdrage hiervoor is slechts € 195,-. Ongeacht welke vorm je kiest wordt bij een 2de deelnemer het genoemde bedrag met € 45,- verhoogd. Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particuliere inschrijvingen.

De betaling dient voorafgaand aan de training of workshop te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt hiervoor een digitale factuur.

Graag leren wij jou of jullie eerst kennen om samen af stemmen wat jij wilt bereiken. Bel of App ons o.v.v. “Meditatie training” of “Meditatie Workshop” op 06-29101949 of 040-2816855. Het inschrijfformulier voor de training of workshop vind je hiernaast. Na ontvangst wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

De trainingsmomenten worden altijd in goed onderling overleg afgestemd. Trainingen of workshops worden verzorgd van maandag tot en met zondag. 

Lees meer
Voor welke training wil je je inschrijven?
Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

Inschrijven

Coach Praktijk Eindhoven

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!