Meditatie

CoachPraktijk Eindhoven

Meer rust,
mentaal sterker,
lichamelijk fitter

Herken jij je hierin?

Dan is de meditatie training of workshop van CoachPraktijk Eindhoven mogelijk interessant voor jou.

Meditatietrainers
Sandra en Theo

Door middel van het geven van meditatietrainingen en personal coaching leveren wij een bijdrage aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en verbetering in mentale gezondheid. Dit doen wij vanuit pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Schrijf je in voor een GRATIS kennismakings­gesprek

Vul het formulier vrijblijvend in en kom in contact met Theo of Sandra. Je zit nergens aan vast. In een eerste kennismaking ontdek je wat wij voor je kunnen betekenen en hoe meditatie kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Ja, ik wil graag gratis kennismaken met Theo of Sandra

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken.

frank

“Door het mediteren heb ik het inzicht gekregen dat ik me veel te druk kan maken om allerlei zaken. De training heeft een ontspannend effect op mij. “

Frank

paul

“Meditatie brengt mij rust in
mijn hoofd en mijn lijf. “

Paul

petra

“Door de meditatie is mijn nachtrust weer terug. Wat een openbaring!
Ik voel me daarnaast rustiger en ervaar meer mentale kracht.”

Petra

Een (gratis) kennismakings­gesprek

Tijdens ons (gratis) kennismakingsgesprek leggen wij je uit wat onze meditatieworkshop en training inhoudt, wat onze werkwijze is en welke gezondheidsvoordelen meditatie je kunnen brengen. We gaan in op wat je met meditatie zou willen bereiken, wat je ervan verwacht en wat je kennis over en ervaring met meditatie is. Het allerbelangrijkste is dat jij je, naar aanleiding van het kennismakingsgesprek vertrouwd voelt, om er een verder vervolg aan te kunnen geven.

Wat is meditatie

Meditatie is een techniek waarmee onze geest tot rust komt. Zo bereiken we een bepaalde staat van bewustzijn die heel anders is dan de staat waarin we in het dagelijks leven verkeren. Deze staat wordt omschreven als een gevoel van rust, stilte of gelukzaligheid. De neurowetenschap heeft het effect van mediteren op je hersenen uitgebreid onderzocht. En wat blijkt? Door te mediteren stimuleer je op een positieve manier de samenwerking tussen je linker en rechter hersenhelft. Zelfs cognitieve veroudering wordt erdoor afgeremd. Meditatie geeft jou, naast heel veel geestelijke, zelfs een aantal lichamelijke voordelen.

Wat kun je bereiken met meditatie?

Welkom

Wij mediteren in een speciaal hiervoor ingerichte meditatieruimte voor maximaal 4 personen. Onze Meiso-shitsu ademt een sfeer van rust en balans uit.

Meditatietraining of workshop effectief leren mediteren

Meditatietraining effectief leren mediteren

In 4 lessen gaan we je leren om effectief te mediteren. Tijdens deze lessen doe je de kennis en praktische ervaring op voor een solide basis om effectief en verantwoord te mediteren. Al na de eerste les kun je thuis aan de slag. Onze training bestaat enerzijds uit actief samen mediteren en anderzijds uit een aantal theoretische én praktische onderbouwingen die je helpen het mediteren voor jezelf effectiever te maken. Je gaat ervaren wat mediteren jou brengt en leren hoe je mediteren verankert in je dagelijkse levensritme.

Workshop effectief leren mediteren

In de ruim 2,5 uur durende workshop leer je hoe je verantwoord en effectief thuis kunt mediteren. Je leert alles over de juiste houding, meditatie- en ademhalingstechniek. We leren je hoe je thuis aan de slag kunt om de voordelen van mediteren volledig te ervaren. Kortom, een hele leerzame en effectieve workshop waarin praktijk en theorie op elkaar zijn afgestemd. Deze workshop volg je individueel. Indien wenselijk kun je dit samen met bijvoorbeeld je partner doen, tegen een aantrekkelijke meerprijs. Op deze wijze is de workshop veilig en coronaproof te volgen in onze meditatieruimte.

Wat zijn de kosten?

De meditatietraining “Effectief Leren Mediteren” bedraagt 4 lessen van ca. 2 à 2,5 uur per les. De financiële bijdrage voor de hele training bedraagt € 695,- inclusief het benodigde lesmateriaal.

De individuele basisworkshop “Leren Mediteren” duurt ca. 2,5 uur en jouw financiële bijdrage hiervoor is slechts € 195,-.

Wanneer je met een tweede persoon de training of workshop wilt volgen, wordt de financiële bijdrage met € 45,- verhoogd. Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particuliere inschrijvingen.

De betaling dient voorafgaand aan de training of workshop te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt hiervoor een digitale factuur.

Overtuig jezelf van de voordelen die effectief mediteren jou gaat brengen en schrijf je in voor onze workshop!

 

Wil je meer weten over deze meditatietraining of workshop?

Wil je meer informatie over deze meditatietraining of workshop en/of ons vooraf beter leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op door de button te gebruiken en het formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op. De trainingsmomenten worden altijd in goed onderling overleg afgestemd. Trainingen of workshops worden verzorgd van maandag tot en met zondag.

info@coachpraktijkeindhoven.nl
040 – 281 68 55
06 – 17 11 46 70 (Theo)

2021 | Copyright CoachPraktijk Eindhoven

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!