Meer rust
Mentaal sterker
Lichamelijk fitter

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

MOOISTE GIFT VOOR JOUW LIEFDE

Om samen te ervaren. Als je écht om iemand geeft!

Meditatie Helmond

Met meditatie in Helmond betere controle over de stress

Stress is tegenwoordig één van de belangrijkste factoren waardoor mensen zowel geestelijk als lichamelijk niet meer lekker in hun vel zitten. Als dit bij jou ook het geval is en je hebt geen momenten meer om je te ontspannen of dit lukt je gewoonweg niet, dan wordt het tijd om eens een cursus meditatie in Helmond te volgen. Hiermee bewijs je jezelf een dienst, want je leert weer hoe je moet ontspannen en hoe je de innerlijke rust terugkrijgt. En niet alleen daarom, met meditatie profiteer je van nog veel meer voordelen.

 

Meditatie Training Eindhoven

Wat kan kun je bereiken met mediteren in Helmond?

Spanning en stress zijn niet altijd te voorkomen. Wel kun je met meditatie leren hoe je spanning en stress beter kunt aanpakken. Bij regelmatig mediteren in Helmond zul je merken dat je met bepaalde situaties veel beter om kunt gaan en je hierdoor minder spanning ervaart. Dit heeft ook tot gevolg dat je veel beter kunt focussen en concentreren. Als je je door stress wel eens futloos voelt, dan is meditatie een goede oplossing om je vitaliteit weer terug te krijgen. Je zult tijdens en na het mediteren sowieso veel beter in je vel zitten en dit heeft invloed op alles wat je doet.

Meditatie Training Eindhoven

Volg meditatie les in Helmond bij Coach Praktijk

Naast coaching hebben wij de persoonlijke ervaring dat meditatie een krachtig hulpmiddel is voor het bereiken van meer innerlijke rust, mentale weerbaarheid en lichamelijke vitaliteit.
Onze klanten ervaren meditatie als een belangrijke toegevoegde waarde voor hun leefstijl. Een “Life Changing” ervaring wordt het zelfs genoemd.

Coachgebieden van Coach Praktijk Helmond

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Meditatie Theo Collin

ONZE MEDITATIERUIMTE

Wij mediteren in een speciaal hiervoor ingerichte meditatieruimte. Onze Meiso-shitsu ademt een sfeer van rust en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even achter je. De ruimte is ingericht om met maximaal 4 mensen te mediteren.

Jouw investering en kennismaking

Jouw tijdsinvestering bedraagt 4 lessen van ca. 2 – 2 ½ uur per les. De financiële bijdrage voor de hele training bedraagt € 395,- inclusief het benodigde lesmateriaal. Wij geven ook een individuele basisworkshop “Leren Mediteren”. Deze duurt ca. 2 ½ uur en jouw financiële bijdrage hiervoor is slechts € 115,-. Ongeacht welke vorm je kiest wordt bij een 2de deelnemer het genoemde bedrag met € 35,- verhoogd. Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particuliere inschrijvingen.

De betaling dient voorafgaand aan de training of workshop te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt hiervoor een digitale factuur.

Graag leren wij jou of jullie eerst kennen om samen af stemmen wat jij wilt bereiken. Bel of App ons o.v.v. “Meditatie training” of “Meditatie Workshop” op 06-17114670 of 040-2816855. Het inschrijfformulier voor de training of workshop vind je hiernaast. Na ontvangst wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

De trainingsmomenten worden altijd in goed onderling overleg afgestemd. Trainingen of workshops worden verzorgd van maandag tot en met zondag. 

Meditatie Helmond

In het drukke en hectische leven wat veel mensen tegenwoordig leiden, is de behoefte aan innerlijke rust groot. De hectiek trekt een wissel op zowel de geest als het lichaam van de mens. Geestelijk kun je lijden door bijvoorbeeld slapeloosheid, een onrustig en druk gevoel in je hoofd, futloos zijn en snel geïrriteerd raken. Daarnaast kun je door hoge stress een burn-out krijgen, waardoor letterlijk je leven op de handrem wordt gezet. Ook het lichaam kan sterke reacties vertonen door een druk en stressvol leven. Bekende klachten zijn last krijgen van de rug, schouders en nek. Wil je zowel geestelijk als lichamelijk herstellen? Met meditatie in Helmond word je goed op weg geholpen.
 

Wat bereik je door te mediteren in Helmond 

Mediteren is al duizenden jaren een effectief middel gebleken om innerlijke rust te krijgen, om te ontspannen en voor een goede balans tussen lichaam en geest. In Azië is meditatie standaard onderdeel in de levens van veel Aziaten. Ook in de westerse wereld en de wetenschap komt er steeds meer aandacht voor de positieve effecten van meditatie. Juist voor mensen die dagelijks in het drukke westerse leven actief zijn, kunnen veel baat hebben bij mediteren. Je kunt beter omgaan met stress en spanning, je concentratievermogen zal verbeteren, alsmede je slaap. Lichamelijk zul je je fitter voelen en het is zelf mogelijk om cognitieve ouderdom tegen te gaan. Allemaal redenen dus om te kiezen voor mediteren in Eindhoven.

Wat bereik je door te mediteren in Helmond

Woon je in Helmond of omgeving? Je kunt leren mediteren, door meditatie les in Eindhoven te volgen bij CoachPraktijk. CoachPraktijk is opgezet door de coaches Sandra en Theo, met beiden kennis in diverse vakgebieden op het gebied van meditatie, burn-out, stress en mindfulness. Op ieder gebied of in iedere situatie waar je moeite mee hebt kunnen wij hulp bieden door middel van coaching, training, cursus of een workshop. Online kun je op onze website diverse gratis testen volgen om inzicht te krijgen in je geestelijke en lichamelijk gesteldheid. 

Lees meer
Voor welke training wil je je inschrijven?
Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

Coach Praktijk Helmond

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!