Werk waarbij
je Helemaal
tot je Recht komt

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Outplacement
of
Loopbaantraject

Bij een coach met ruim
15 jaar ervaring!

Loopbaanadvies Eindhoven

Met loopbaanadvies in Eindhoven kun jij weer verder

Onderzoek jouw mogelijkheden

Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën over zijn of haar carrière. Vragen komen vooral op als het op je werk tegenzit of als jij niet lekker in je vel zit. Je kunt je dan afvragen wat hiervan de reden is? Dikwijls speelt het werk een belangrijke rol bij het goed in je vel zitten. 

Als je erg futloos bent, dan is de werkmotivatie vaak laag en heb je het idee dat je echt moeite moet doen om nog energie op te brengen om naar je werk gaan. Met loopbaanadvies kun je verandering in je situatie brengen. 

Advies loopbaan in Eindhoven is
een investering in jezelf

Loopbaanadvies is niet alleen nuttig om te bepalen wat je met je toekomstige loopbaan wilt, het is een echte investering in jezelf. Bij advies loopbaan in Eindhoven wordt namelijk de nadruk gelegd op persoonlijke ontwikkeling. Je gaat met hulp van je loopbaanadviseur met jezelf aan de slag. Hierdoor leer je jezelf goed kennen. Je zult zien dat er bepaalde deuren geopend worden die al lange tijd dicht zaten of nog nooit geopend waren. Je zult perspectieven zien en wellicht ontstaat er nieuwe ambitie om daadwerkelijk de weg in je carrière in te slaan die je altijd al had willen volgen. 

CoachPraktijk als jouw betrouwbare loopbaanadviseur in Eindhoven

Je doet er goed aan om gebruik te maken van de diensten van CoachPraktijk. Bijvoorbeeld voor loopbaanadvies. Wij zijn professioneel, deskundig opgeleid en gecertificeerd volgens TMA. Hierdoor bieden wij betrouwbaarheid en mag je een volledige ondersteuning van ons verwachten tijdens het gehele proces. Je zult zelf in staat zijn om een richting te kiezen waar jij je goed bij voelt en waar je eindelijk op je talenten wordt aangesproken. Maak ook eens kennis met onze loopbaanadviseur in Eindhoven en zie wat wij voor jou en je toekomstige loopbaan kunnen betekenen. 

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Epiphora Methode

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Theo Collin: coach

UNIEKE MOGELIJKHEDEN bij Register Loopbaancoach Theo
“Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional kan ik je bij al jouw loopbaanvragen prima van dienst zijn.  Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond kan ik je met alle afzonderlijke loopbaanaspecten ondersteunen. En deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten is uniek en bijzonder. Dat hebben niet zo heel veel coaches in huis!
Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière. Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht”.

Sandra Need

INZICHTEN en INSPIRATIE krijgen door zelfanalyse bij Loopbaancoach Sandra
“Als gediplomeerd en bevlogen Loopbaancoach, is het mijn missie om jou actueel inzicht in jezelf te laten verkrijgen. Jou te inspireren en wat dieper in te zoomen in wie jij bent en wat jij NU in jouw huidige levensfase écht blij maakt. Een baan waarvoor jij moeiteloos en energiek, elke ochtend jouw bed voor uitspringt. Dát gaan we samen onderzoeken! Wie ben jij en wat voor werk wil jij NU graag doen om werkplezier te gaan ervaren? In welke functie én werkomgeving kom jij optimaal tot je recht?  We kijken o.a. samen naar jouw persoonlijke (werk)waarden, jouw passie, huidige competenties en talenten? Ik zal je inspireren om vanuit een zo’n breed mogelijk perspectief naar jouw arbeidsmogelijkheden en volgende stap te laten kijken en wellicht nog een niet eerder onderzocht stuk van jezelf. Een duidelijke richting en doel zien, dat is wat jij wilt. Ik coach van maandag tot en met zaterdag, waardoor je altijd wel snel bij mij terecht kunt.

Tarieven & Inschrijven

Vink JOUW keuze aan *

NB 1: Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch contact verder GRATIS.
NB 2: Iedere persoonlijke doelstelling of hulpvraag is natuurlijk weer anders. Maar de ervaring leert ons dat bij Loopbaancoaching 3 - 5 gesprekssessies doorgaans voldoende zijn om een coachtraject succesvol af te kunnen ronden.
Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat het privacy statement. We raden je aan dit privacy statement aandachtig door te nemen.

  1. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. Bij een persoonlijke 1ste Coach kennismaking en/of bij een test die gekoppeld is aan een testbespreking dient voorafgaand aan de afspraak het genoemde bedrag te zijn voldaan of zoals onderling eventueel anders wordt afgesproken. Je ontvangt altijd een digitale factuur.
  2. Een gesprekssessie bij coaching duurt ca. 1 1/2 uur per sessie
  3. Een 1ste kennismakingssessie bij coaching duurt ca. 1 uur
  4. Afspraken voor coaching kunnen gemaakt worden van maandag t/m zaterdag
  5. Afspraken voor meditatie kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag
  6. Alle inschrijvingen worden na ontvangst altijd eerst nog persoonlijk afgestemd

Inschrijven

Coach Praktijk Eindhoven

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!