Klanten vertellen.....

“Life Changing” ervaringen

“Ik heb het coachtraject bij Theo als emotioneel, intensief en zeer leerzaam ervaren. Tijdens onze sessies is heel veel bij mij naar boven gekomen. Allerlei zaken waar ik nog nooit eerder over had nagedacht of diep verborgen zaten. Maar het voelde goed en prettig. Ik kon mijn verhaal kwijt zonder oordeel.

Theo gaf mij tijdens onze sessies de juiste handvaten en stelde de goede vragen om tot mijn eigen antwoorden en inzichten te komen. Ik heb heel veel meegemaakt in mijn leven. Doordat ik veel zaken niet of niet goed heb verwerkt heeft dat onbewust een grote impact gehad op mij en mijn omgeving.

Ik heb het inzicht gekregen om telkens goed bij mezelf na te gaan waar een bepaald gevoel vandaan komt en wat je nodig hebt om dit de juiste plaats te geven. Ook heb ik geleerd om te genieten van de weg of route naar mijn doel en niet ten koste van alles alleen maar een focus te hebben op sec het bereiken van je doel.

Ik ben dan ook zeer tevreden over het coachtraject bij Theo. Het heeft mij blijvende inzichten gebracht en handvatten gegeven waarmee ik zelfs de mensen om me heen nu beter kan helpen. Ik kan Theo dan ook oprecht aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een fijne, professionele coach!”

saskia
Saskia

“Uitstekend advies en professionele hulp. Maatwerk, past goed bij de behoefte van het MKB. En een prettige samenwerking.”

d'jeff
D'Jeff

“In 2014 ben ik met tussenkomst door Theo van baan veranderd. Ik beveel hem graag aan bij werkgevers én werknemers.”

felix
Jeroen

“Ik stond voor een aantal belangrijke en moeilijke beslissingen in mijn leven. Als ik dankzij het coachtraject bij Theo tot goede keuzes kon komen, zou het voor mij al een zeer geslaagd traject zijn. Ik ben dan ook heel open-minded het Mental | Life coach traject ingegaan.

Ik heb het coachtraject voor mij als zeer positief ervaren. Theo is een kundig coach die heel goed kan luisteren en de juiste vragen op het juiste moment kan stellen. Hij komt bij mij rustig, gestructureerd en duidelijk over en is bovendien heel goed op mij afgestemd.

Het coachtraject heeft mij een beter inzicht in mezelf gegeven. Het voor mij belangrijke inzicht in waar ik nu sta en waar ik echt naar toe wil heb ik heel helder en duidelijk boven water gekregen. Door de gesprekken met Theo ben ik ook beter in staat om weloverwogen en goede keuzes voor mezelf te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit coachtraject. Zowel over de kennis, kunde en de oprechte intentie van Theo om mij vooruit te willen helpen. Ik kan hem dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.”

roel
Roel

“Mijn persoonlijke intentie bij de Mental | Life coaching was het vinden van meer mentale rust in een zeer hectische en onredelijke zakelijke omgeving. Ik wilde voorkomen om in een burn-out terecht te komen. Zelf dacht ik meerdere sessies nodig te hebben om een effect te kunnen merken. Echter niets was minder waar. Na de eerste sessie met Theo voelde ik al meer rust in mijn hoofd.

Ik heb het coachtraject als zeer positief ervaren. Theo is een door de wol geverfde man, die niet alleen vanuit de theorieboekjes werkt, maar ruim ook kan putten uit zijn eigen levenservaring. Onze gesprekssessies heb ik ervaren als verhelderend en voelden ook heel natuurlijk. Ik heb het inzicht gekregen om weer boven situaties te gaan staan en daardoor zaken of thema’s veel beter te kunnen inschatten en beoordelen. Tevens gaf Theo voldoende handvatten mee om in toekomst niet opnieuw weer in mijn valkuilen te stappen.

Dit coachtraject betekende voor mij een terugkeer naar mijzelf, afstand kunnen nemen van externe negatieve invloeden en doordachter kunnen optreden bij moeilijke situaties. Ik ben dan ook uiterst tevreden over de coaching en heb deze als zeer effectief en professioneel ervaren. Theo is een professional zonder dat te laten merken wat ik als uitermate prettige heb ervaren. Ik kan Theo met volle vertrouwen iedereen aanbevelen.”

christiaan
Christiaan

“Ik had eigenlijk geen specifieke verwachtingen vooraf. Wel wat zorg: Ga ik ”doorgezaagd” worden? Wat gebeurt er allemaal in zo een traject? klikt het met deze coach? Mijn ervaring is heel positief! Na het eerste gesprek en vooral het eerste verslag dacht ik: “Ja dat Ben ik” Sandra is een prima coach. Ze dringt je niks op, zoals de zgn. provocatieve coaches. Ze geeft je de ruimte maar bewaakt wel het proces. Het valt op hoe goed ze luistert en dat ze naast coachen ook heel breed kan adviseren zoals bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Haar aanpak m.b.t. LSD (luisteren, samenvatten en doorvragen) is prima. Zoals gezegd luistert Sandra heel goed en nauwkeurig. Ze vat voor, na en tijdens het gesprek goed samen. Ik heb vaak een soms chaotische manier van vertellen. In dat geval vraagt ze goed door. Ook als soms iets bij mij opkomt en het past niet in het gesprek “ parkeert” zij het heel handig om er later op terug te komen en in tegenstelling tot anderen komt ze er ook daadwerkelijk op terug.

Wat ik vanuit de gesprekken geleerd heb is best heel veel. Ik denk daarbij o.a. aan:

  • Minder is meer, je hoeft niet altijd je maximum te geven om toch happy te zijn.
  • Stress zit niet alleen tussen je oren maar in je lijf, daarom zijn ontspanning, voeding en “luisteren naar lichaam” zeker zo belangrijk
  • Het hoeft niet altijd een 10 te zijn, een zeven is ook goed en geeft minder stress.
  • Sandra heeft mij geleerd om letterlijk afstand te nemen van moeilijke of stressvolle situaties en dan naar mezelf te kijken.
  • Een zwaluw maakt nog geen zomer. Ik maak vaak de fout om als ik me even wat beter voel, weer 200% vooruit te willen.<br>
    Sandra maakte me duidelijk dat dat niet verstandig is en ik toch moet accepteren dat vanuit mijn situatie “ de batterij goed opgeladen moet worden alvorens je weer volle kracht vooruit kan”


Ook komt vaker het thema voorbij om voor jezelf te kiezen en dingen te doen die jij belangrijk vindt en niet die anderen belangrijk vinden. Wat ik belangrijk vindt aan de gesprekken is dat ik dingen kan bespreken met iemand die ik volledig vertrouw. ik voel me veilig bij de coach. Er is van beide kanten geen druk. Ik heb er een lange treinreis graag voor over. Ik voel me ook lichamelijk beter en minder gestresst. Ik ben zeer tevreden! Ik voel me al een stuk beter. De oefeningen en tips die ik meekrijg helpen ook echt. Ik merk dat langzaam oude patronen gaan verdwijnen, maar dat gaat niet van vandaag op morgen. Ik kan haar zonder voorbehoud aanbevelen.”

Felix
Felix

“Mijn verwachtingen en doelen waren om handvatten te verkrijgen die mij zouden helpen niet meer in oude valkuilen te vallen ten aanzien van stress en mogelijke burn-out. Het coachtraject ervaar ik als zeer prettig. Sandra is een fijn en toegankelijk persoon, ze nodigt op een heel natuurlijke manier uit om je valkuilen en angsten te bespreken en weet dan op een net zo natuurlijke manier je inzichten te geven die je kunnen helpen in het bereiken van je doelen. Elk gesprek levert altijd weer nieuwe inzichten op. Gesprekken zijn niet belerend of heel theoretisch maar altijd zijn de adviezen met passende voorbeelden uit je eigen gesprekken weer te herleiden. Wat ik heel bijzonder en knap vindt bij Sandra is dat zij zich echt verdiept in haar cliënten en probeert mee te denken hoe ze de client echt kan helpen. Ik heb geleerd dat stress niet alleen te maken heeft met de druk die je psychisch ervaart maar dat ook levensstijl, voeding, ontspanning allemaal met elkaar in verbinding staan. Dat je stress kunt voorkomen door ook op andere vlakken in balans te zijn. Dat je zaken tijd moet geven, zaken leren verwerken. En altijd de balans zoeken. De gesprekken met Sandra geven niet alleen inzicht maar ook rust, na elk gesprek rij je ontspannen naar huis en heb je weer zaken om over na te denken en ben je weer uitgedaagd om zaken toch weer net iets anders aan te pakken of om over na te denken. Ik ben uitermate tevreden over de coaching en kan haar absoluut aanbevelen.”

kamiel
Kamiel

“Mijn verwachtingen waren vooraf, dat ik mijn verhaal kwijt kon bij iemand die me ook begrijpt en graag wil helpen en niet standaard een boekje open doet en maar opleest wat daar staat en wat ik dan moet gaan doen wat niet helpt. Ik heb het bij Sandra als heel prettig en fijn ervaren en goede handvaten gekregen waar ik zelf mee uit de voeten kon. Ze begreep meteen met welk probleem ik zat en kon me daar heel goed in helpen. Ik heb geleerd dat ik meer voor mezelf op moet komen, meer rust moet inplannen en ook vaker nee kan zeggen als ik het eigenlijk al te druk heb. Bij een gesprek is het belangrijk voor mij dat ik me op mijn gemak voel en er toch wat mee kan om me snel beter te voelen en rustiger te zijn. Ik ben tevreden over de snelle hulp en hele fijn handvaten die ik gekregen heb waar ik heel veel aan heb. Ik zou Sandra zeker aanbevelen bij anderen, want ze is rustig en heeft echt een luisterend oor en geeft je ook hele fijne hulp waar je ook iets aan hebt. Ik ben ook heel tevreden met het eindresultaat wat ik tot nu toe bereikt heb bij haar.”

denise
Denise

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!