Effectief
Leren
Mediteren

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

WORKSHOP

“Effectief Leren Mediteren”

Complete en

persoonlijke workshop!  

Workshop Effectief Leren Mediteren

Naar aanleiding van de vele aanvragen en de positieve reacties van onze cursisten over onze meditatie workshop aktie hebben wij besloten onze unieke en  individuele workshop Effectief Leren Mediteren voor dit najaar door te zetten. Zeker de komende tijd leent zich uitstekend voor het effectief verminderen van stress, bezinning en reflectie.

In deze ruim 2 1/2 uur durende workshop leren wij jou hoe je verantwoord en effectief thuis kunt mediteren. Je leert alles over de juiste houding, meditatie- en ademhalingstechniek.
We gaan jou ook leren hoe je thuis hiermee effectief aan de slag kunt om de voordelen van mediteren volledig te kunnen ervaren. Kortom, een hele leerzame en effectieve workshop waarin doen en theorie op elkaar zijn afgestemd. Deze workshop volg je alleen. Eventueel kun je hem uitbreiden met een partner tegen een kleine meerprijs.

Overtuig jezelf van de voordelen die effectief mediteren jou gaat brengen en schrijf je in voor onze workshop!

Wil je meer informatie over deze workshop en/of ons vooraf beter leren kennen, neem dan gerust even contact met ons op door onderstaande button te gebruiken.

Effectief Leren Mediteren
Wat kun JIJ bereiken?

Effectief Leren Mediteren

Het effect op spanning en stress
bij effectief mediteren

Spanning en stress zijn niet altijd te voorkomen. Wel kun je met meditatie leren hoe je spanning en stress beter kunt aanpakken. Bij regelmatig mediteren zul je merken dat je met bepaalde situaties veel beter om kunt gaan en je hierdoor minder spanning ervaart. Dit heeft ook tot gevolg dat je veel beter kunt focussen en concentreren. Als je je door stress wel eens futloos voelt, dan is meditatie een goede oplossing om je vitaliteit weer terug te krijgen. Je zult tijdens en na het mediteren sowieso veel beter in je vel zitten en dit heeft invloed op alles wat je doet.
Meditatie Training Eindhoven

De bewezen positieve effecten bij het effectief mediteren

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Meditatie Theo Collin

ONZE MEDITATIERUIMTE

Wij mediteren in een speciaal hiervoor ingerichte meditatieruimte. Onze Meiso-shitsu ademt een sfeer van rust en balans uit. Je laat de hectiek van alledag gewoon even achter je.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!