Meer Energie
en mij Sterk voelen

Meer Energie
en mij
Sterk voelen

Logo Coachpraktijk Eindhoven: stress coach, burn-out coach, mental coach, loopbaan coach, meditatie cursus

Maak een GRATIS afspraak met Burn-outcoach Sandra

Burn out coach Helmond

Herstellen van een burn out met hulp van een burn out coach uit Helmond

Een burn out is zeer ingrijpend en heeft invloed op alle aspecten van je leven. Een burn out ontstaat meestal omdat je geconfronteerd wordt met veel stress en spanningen. Je kunt last krijgen van allerlei klachten, zoals oververmoeidheid, depressiviteit, problemen met concentratie en een slechte nachtrust. Tevens zal je sociale leven tot een stilstand komen omdat je weinig van anderen kunt verdragen. Terugkomen na een burn out is een zwaar en lastig proces en dit kun je niet alleen. Met hulp van een burn out coach uit Helmond leer je hoe je moet omgaan met stress en spanning.

Burn-out coach

Met burn out coaching in Helmond leer je jezelf weer kennen

Als je een burn out hebt opgelopen, dan houdt dit in dat je het contact met jezelf bent verloren. Je verstand wil nog wel, maar je lichaam kan de drukte en stress niet meer aan. Je moet weer balans zien terug te krijgen tussen je lichaam en geest. Zo leer je symptomen te herkennen en weet je wanneer het teveel voor je wordt. Na een burn out krijg je ook weer te maken met bijvoorbeeld stress op het werk. Het is van groot belang dat je deze stress op een andere manier aanpakt of wanneer mogelijk voorkomt. Dit kun je leren tijdens burn out coaching in Helmond. Er wordt tijdens de coaching gefocust op jezelf, zodat weet waardoor stress ontstaat, hoe je dit kunt voorkomen of hoe je met stresssituaties moet omgaan.

Sandra Need

CoachPraktijk als
jouw coach burn out in Helmond

Heb jij hulp nodig bij het herstel na een burn out? CoachPraktijk is dan graag jouw partner. Wij bieden je professionele begeleiding. Tijdens onze gesprekken gaan we in op hoe jij met bepaalde situaties omgaat en hoe je dit kunt verbeteren. Het gaat hierbij vooral om het creëren van zelfinzicht. Alleen dan houdt je in stressvolle situaties je gedachten erbij en kun je een situatie veel beter aan. Herken jij symptomen van burn out bij jezelf? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om escalatie te voorkomen.

Coachgebieden van Coach Praktijk Eindhoven

Stress Coaching

Burn-out Coaching

Mental | Life Coaching

Loopbaancoaching

Meditatie

Epiphora Methode

Onze klanten

“Life Changing” ervaringen

Inschrijven

Coach Praktijk Helmond

Ik heb interesse in jullie diensten
en schrijf me graag in.

Sandra Need & Theo Collin coaches

Onze intentie en zingeving

Wij willen door middel van personal coaching en het geven van meditatietrainingen een bijdrage leveren aan een betere, gezondere en blijere wereld om ons heen. Onze intentie is om mensen te mogen begeleiden en te faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Opgepakt vanuit een pure zingeving en recht vanuit ons hart.

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!