Loopbaancoaching

CoachPraktijk Eindhoven

Ontdek welk werk bij je past en waarbij je helemaal tot je recht komt!

Herken jij dit?

Theo Collin: coach

Loopbaancoach Theo

Als een ervaren Loopbaancoach, Assessment en Recruitment Professional help ik je graag bij al jouw loopbaanvragen. Door mijn brede kennis, ervaring en achtergrond ondersteun ik je op alle afzonderlijke loopbaanaspecten.

Coachafspraken maak ik van maandag tot en met zaterdag. Daardoor kun je doorgaans snel bij mij terecht.

Schrijf je in voor een gratis kennismakings­gesprek

Vul het formulier vrijblijvend in en kom in contact met Theo. Je zit nergens aan vast. In een eerste kennismaking ontdek je wat ik voor je kan betekenen en wat een goede vervolgstap kan zijn in je huidige werk en carrière.

Coachpraktijk Eindhoven neemt privacy zeer serieus en zal de door jou aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken.

sabine

“Het TMA professional assessment  beoordeling was voor mij prettig en verhelderend.
Ik kan dit iedereen aanbevelen.”

Sabine

roel

“Ik stond voor een aantal belangrijke en moeilijke beslissingen. De coaching heeft mij de inzichten gegeven die ik echt nodig had.”

Roel

rowan

“Door tussenkomst van Theo ben ik in 2014 veranderd van baan. Ik beveel hem graag aan bij werkgever en werknemer.”

Rowan

Waarom loopbaancoaching?

Wil jij regie over jouw eigen toekomst? Wij helpen jou om regie te krijgen over jouw eigen toekomst en helpen we jou bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Loopbaancoaching is een goede en slimme investering die jou veel inzicht gaat opleveren en waar je heel veel plezier van zult ervaren gedurende jouw hele carrière.

Wat houdt loopbaancoaching in?

We gaan dit bereiken door gerichte gesprekken, het inzetten van passende oefeningen en met behulp van het 4-Fasen Keuze Kwadrant Model.

Een gratis kennismakings­gesprek

Tijdens ons eerste gratis kennismakingsgesprek vertel jij wie je bent, met welke vraag je zit of aangeeft waar je op vastloopt. Wat wil jij bereiken? Wat is voor jou nu belangrijk om inzicht over te verkrijgen? Wat is nu voor jou een belangrijk doel om te bereiken? Er zal met aandacht naar jouw vraag, wens en verhaal geluisterd worden, want elke persoonlijke situatie is anders. Elk traject is maatwerk en wordt op jouw persoonlijke situatie, doel en wens afgestemd.

Een compleet loopbaan- en outplacementtraject volgen

Met een compleet loopbaantraject volg je drie onderdelen waarbij ik jou help om de juiste loopbaankeuze te maken.

Ontdek uit welke 3 onderdelen mijn professioneel traject bestaat

1. Personal Insights

WIE BEN IK? en WAT KAN IK?

Een uitgebreid professioneel assessment met diepe inzichten.

Dit persoonlijke assessment geeft een perfect inzicht in jouw talenten, drijfveren, communicatiestijl, ideale werkomgeving, gedragsvoorkeuren, en werk- en denkniveau.

2. Personal Coaching

WAT WIL IK?

Met behulp van een gestructureerd coachproces.

In een pakket van 4 gespreksessies van ca.1 ½ uur coachen we jou met behulp van een gestructureerd proces in jouw zoektocht naar de ideale baan of werk. Eventuele mentale belemmeringen krijgen alle aandacht en de randvoorwaarden voor jouw loopbaansucces gaan we samen creëren.

3. Personal Training

WAT DOE IK?

Samen op weg naar jouw ideale baan.

Voorafgaand of tijdens jouw sollicitatieproces word je begeleid en o.a. getraind in:

Mocht je meer begeleiding willen hebben gedurende dit trajectdeel kun je een extra gesprekssessie naar eigen behoefte afspreken voor ons basis uurtarief.

Wat zijn de kosten?

Wanneer je na het vrijblijvende kennismakingsgesprek aan de slag wilt met jouw loopbaantraject dan kun je rekening houden met de volgende kosten en korting.

Op dit Professioneel Loopbaan Traject verlenen wij een zgn: “Overheidskorting”. Deze korting is van toepassing totdat ons kortingsbudget helemaal op is.

Jouw kosten voor dit hele professionele loopbaantraject bedragen dus slechts: € 698,85.

"Overheidskorting" bedraagt € 700,-

Het inplannen van professionele Loopbaantrajecten wordt in onderling overleg afgestemd en is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Ook de avonduren zijn mogelijk. Daardoor kun je altijd snel en flexibel bij mij terecht.

Wil je meer weten over dit traject?

Het inplannen van professionele Loopbaantrajecten wordt in onderling overleg afgestemd en is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Ook de avonduren zijn mogelijk. Daardoor kun je altijd snel en flexibel bij mij terecht.

info@coachpraktijkeindhoven.nl
040 – 281 68 55
06 – 17 11 46 70 (Theo)

2021 | Copyright CoachPraktijk Eindhoven

Dank voor je inschrijving.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!

Dank je voor het versturen van dit bericht aan ons.

Wij nemen z.s.m.
contactmet je op!